Galatasaray Canlı yayında olay iddia! "Arda Turan ile fotoğraf çekildikten sonra Fatih Terim..."

Canlı yayında olay iddia! "Arda Turan ile fotoğraf çekildikten sonra Fatih Terim..."

08.03.2022 - 15:52 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların gündemini SKORER TV'de değerlendirdi. İşte ayrıntılar...

Canlı yayında olay iddia Arda Turan ile fotoğraf çekildikten sonra Fatih Terim...

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların gündemini SKORER TV'de Nergis Aşkın'a değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri

"Galatasaray'ın Konyaspor maçında bu kadar kolay teslim olmasını beklemiyordum. O maçı kazansaydı, Galatasaray'ın hedefleri farklı nokaya gelebilirdi. Torrent'li dönemin puan durumu baz alınsa, Galatasaray 17. sırada kalıyordu ve küme düşüyordu. Konya maçı, bir kırılma maçı olabilirdi. Zor periyota kötü başlamış oldun. Galatasaray belki daha felaketi görmedi!"

Canlı yayında olay iddia Arda Turan ile fotoğraf çekildikten sonra Fatih Terim...

"NEYE GÖRE SEÇTİNİZ BU HAKEMLERİ"

"Öyle böyle hakemler değil bunlar. Bu hakemlerin üzerini çizenlerin, üzerini çizerler. Hakem camiası kindardır. Bu listeye bakıyorum, Galatasaray'a karşı hata yapan hakemler hala maç yönetiyor mesela. Neye göre seçtiniz bu isimleri?"

'ARDA'NIN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFTAN RAHATSIZ'

Haberin Devamı

"Fatih hoca, Arda'nın o fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasından rahatsız olmuş. Bu durum, hocanın bilgisi dahilinde dahil. Gördüğünde de Arda'ya sitem ediyor 'sen bu işten zarar görürsün' diye. Fatih Terim aynı zamanda Galatasaray Başkanı'nın, takım kaptanını bir televizyon programında eleştirmesini de doğru bulmuyor. Bunun yüz yüze konuşmayla çözülmesi gerektiğine inanıyor. Fatih Terim, Galatasaray'a zarar vereceğini düşündüğü için konuşmuyor, sessizliğini koruyor. Transfer edilen oyuncular iyiyken kredinin yönetime verilmesine ama kötü oynadıklarında eleştirinin kendisine yöneltilmesinden rahatsız olmuş Fatih Terim."

Canlı yayında olay iddia Arda Turan ile fotoğraf çekildikten sonra Fatih Terim...

'ARDA, BARCELONA KAFİLESİNDE OLMAYACAK'

Nevzat Dindar, Arda Turan'ın Barcelona ile oynanacak karşılaşmada kafileye dahil edilmeyeceğini açıkladı. Dindar, "Arda Turan, Barcelona maçında olmayacak." dedi.

Nevzat Dindar, Barcelona karşılaşmasında alınacak kötü bir sonuca rağmen Torrent ile yola devam edilceğini ifade etti. Dindar, Barcelona maçının Galatasaray için final maçı havasında olacağını belirtti.

'FATİH TERİM, BARCELONA MAÇINA GİTMEYECEK'

"Fatih Terim, davet edilmesine rağmen Barcelona maçına gitmeyecek. Gitmesi ne derecede ikna edici olur ki? Galatasaray'ın Avrupa'da denenmiş, başarılı olmuş bir sistemi var. İyi savunma yapan, hızlı geçiş hücumlarıyla etkili olan bir oyun. Bunun dışına çıkmak, büyük risk anlamına gelir. Maceraya atılmak olur."

Haberin Devamı

OMAR VE SEMİH KAYA KADROYA ALINDI
Barcelona kafilesine UEFA listesinde olmayan Omar ve Semih Kaya da alındı. Cuma antrenmanı Barcelona’da yapılacağı için Torrent iki oyuncunun da kafileye dahil olmasını istedi. Arda Turan İspanya kafilesinde bulunmuyor.