İngiltere Premier Lig Chelsea'de Mourinho'nun gidişinden sorumlu tutulan Cesc Fabregas zor günler yaşıyor

Chelsea'de Mourinho'nun gidişinden sorumlu tutulan Cesc Fabregas zor günler yaşıyor

22.12.2015 - 15:01 | Son Güncellenme:

Chelsea’de menajer Jose Mourinho’nun görevine son verilmesinde rol oynadığı iddia edilen Cesc Fabregas, zor günler geçiriyor.

Chelseade Mourinhonun gidişinden sorumlu tutulan Cesc Fabregas zor günler yaşıyor

Fabregas’ın, bu konuda kendisine suçlamalar yönelten eski Chelsea oyuncusu Pat Nevin'i mahkemeye vermeye hazırlandığı öne sürülüyor.

Haberin Devamı

Chelsea taraftarı, Sunderland ile oynanan son lig maçında, görevinden alınan menajer Jose Mourinho’ya büyük destek verirken, Fabregas, Ivanoviç ve Diego Costa'yı protesto etti. Zira taraftar, bu 3 oyuncuyla birlikte hareket eden Hazard'ın, kasıtlı olarak kötü oynayıp; Mourinho'nun görevine son verilmesine neden olduklarını düşünüyor. Özellikle Fabregas zor günler geçiriyor. Zira İspanyol futbolcunun; "Mourinho için kazanmaktansa kaybetmeye tercih ederim" dediği öne sürülüyor.

Bu sözü Fabregas'ın söylediğini ilk gündeme getiren kişi ise eski Chelsea oyuncusu Pat Nevin'di. Fabregas’ın, itibarını zedelediği gerekçesiyle Nevin’i mahkemeye verebileceği belirtiliyor.Mourinho'nun görevine son verilmesinin ardından, başta Fabregas olmak üzere bir çok oyuncu yayımladıkları mesajlarla, Portekizli menajere teşekkür etmişti. Kaptan John Terry, Sunderland maçı sonrası, Mourinho'nun gönderilmesinin oyuncu isyanına bağlanmasının yanlış olduğunu öne sürmüştü.

Haberin Devamı

(Ntvspor)

Yazarlar