Galatasaray Chiellini'den Felipe Melo'ya 'Beterin beteriydi'

Chiellini'den Felipe Melo'ya 'Beterin beteriydi'

09.05.2020 - 17:55 | Son Güncellenme:

Juventus'un 35 yaşındaki yıldızı Giorgio Chiellini, Felipe Melo hakkında ağır açıklamalarda bulundu. Melo ise bu sözlere karşılık verdi. Brezilyalı yıldız, Galatasaray'ın Juventus'u mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalmasına gönderme yaptı.

Juventus'un 35 yaşındaki yıldızı Giorgio Chiellini, eski takım arkadaşı Felipe Melo hakkında ağır sözler sarf etti

Haberin Devamı

Melo ile 2009-2011 yılları arasında aynı takımda oynayan Giorgio Chiellini, satışa çıkacak otobiyografisinden önce La Repubblica'ya açıklamalarda bulundu. İtalyan yıldız, Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'nun saygısız bir insan olduğunu söyledi.

 "Balotelli'den bile daha kötüydü"
Melo'ya 'çürük elma' benzetmesi yapan İtalyan efsane, ''Felipe Melo çok kötüydü. En kötünün en kötüsüydü! Saygısız ve her şeye karşı olan insanlara tahammül edemiyorum. Onunla sürekli bir kavga vardı. Felipe Melo ile bir aradaysanız her zaman onunla kavga etme ihtimaliniz vardır. Balotelli'den bile daha kötüydü. Gerçekten beterin beteriydi. Antrenörlere de söyledim, o aramızdaki çürük bir elmaydı.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Melo'dan yanıt geldi

Felipe Melo, Chiellini'ye "Ben Torino'dayken hiç kimseye saygısızlık etmedim. Ne takım arkadaşlarıma, ne yöneticilere, ne de herhangi birine. Bu dakikadan sonra Chiellini'ye saygım yok. Asla da olmayacak. 'Balotelli'yi tokatlamak lazım' diyor. Ben de beterin beteriymişim. Chiellini her zaman bir korkak olmuştur" diyerek yanıt verdi.

"Galatasaray'da oynarken onu tokatlamıştım"
Brezilyalı oyuncu, Galatasaray'ın Juventus'u mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kaldığı maçı hatırlattı. Melo, "Kitap yazıp insanları suçlamak çok kolay bir şeydir. Bu adam belki bana hala kızgındır, çünkü Galatasaray'da oynarken onu tokatlamıştım ve Şampiyonlar Ligi'nden elemiştim. Ayrıca, Inter'de oynarken de onları her alanda yenmiştik. Chiellini böyle biridir işte. Her zaman harika biriymiş gibi davranır." ifadelerini kullandı.

"Ayrıca, 2009 Konfederasyon Kupası'nda onları 3-0 yendiğimizi hatırlıyorum. Bence bu mağlubiyetlerin acısı var hala onda. Bana karşı hiçbir şey kazanamadı.

Galatasaray, Juventus'u Wesley Sneijder'in attığı golle 1-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı grubu Real Madrid'in ardından ikinci sırada tamamlamış ve son 16 turunda Chelsea'nin rakibi olmuştu.

Chielliniden Felipe Meloya Beterin beteriydi

Yazarlar