GalatasarayComo'da Alvaro Morata depremi! Galatasaray sonrası dikiş tutturamadı

Como'da Alvaro Morata depremi! Galatasaray sonrası dikiş tutturamadı

12.12.2025 - 13:25 | Son Güncellenme:

Milan'dan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Alvaro Morata, Como'da istediğini bulamadı. İspanyol golcüden kötü haber geldi.

Comoda Alvaro Morata depremi Galatasaray sonrası dikiş tutturamadı

2024/2025 sezonunun devre arasında Milan'dan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Alvaro Morata, bu sezon başında takımdan ayrılmıştı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, 5 milyon Euro fesih bedeli karşılığında İspanyol golcünün Como'ya transfer olmasına izin vermişti.

13 MAÇTA 1 ASİST

Alvaro Morata, Como formasıyla Serie A'da 13, İtalya Kupası'nda ise iki maça çıktı. 33 yaşındaki golcü bu maçlarda gol sevinci yaşayamazken bir kez asist yapmayı başardı. 

Comoda Alvaro Morata depremi Galatasaray sonrası dikiş tutturamadı

3 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Como'nun son maçında sakatlanan Alvaro Morata'nın sahalardan üç ay uzak kalacağı ve Mart ayında antrenmanlara başlayacağı öğrenildi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

Haberin Devamı

Son lig maçı sonrasında Alvaro Morata'ya yapılan testler, sol uyluk kasındaki uzun adduktor kasında ciddi bir yaralanma olduğunu doğruladı. Oyuncu fizyoterapiye başladı ve iyileşmesi önümüzdeki haftalarda takip edilecek. Geri dönüşü, rehabilitasyonunun ilerleyişine bağlı olacak.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler