Fenerbahçe Cristian'da son tango

Cristian'da son tango

20.05.2014 - 23:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli Cristian için Corinthians'ın çalışma yürüttüğünü bizzat Brezilya ekibinin yöneticisi açıkladı

Cristianda son tango

ONUR DİNÇER / SKORER

Haberin Devamı

Corinthians kulübü eski oyuncusu Cristian Baroni'nin peşini bırakmıyor. Kulüp başkanı Mario Gobbi, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, 30 yaşındaki futbolcuyu kadrolarına katmak istediklerini, Fenerbahçe'yle sözleşmesinin bittiği 2015'te Cristian'ın dönmesi konusunda anlaştıklarını açıklamıştı.

Ancak Brezilya basınından gelen haberler bu transfer için bir yıl daha beklenmeyeceğini ortaya koydu. Siyah-beyazlı ekibin bu transferde sona yaklaştığı öne sürülürken, 'Cristian geliyor' başlıkları atıldı. Corinthians Futbol Direktörü Ronaldo Ximenes'in oyuncu için temaslarda bulunduklarını doğruladığı ve durumun ilerleyen saatlerde netleşeceğini duyurduğu belirtildi.

Pato'nun fiyatını açıkladı

Öte yandan Ximenes, Alexandre Pato iddialarını ise yalanladı. Brezilyalı yönetici, Corinthians'tan kiralık olarak Sao Paulo'da oynayan yıldız futbolcu için Fenerbahçeli yetkililerin kendileriyle temasa geçmediğini söyledi, "Pato için ancak en az 15 milyon euronun üzerinde bir teklif gelmesi durumunda görüşme yapabiliriz" diye konuştu.