Skorer Daha ölmedik!

Daha ölmedik!

15.01.2009 - 03:28 | Son Güncellenme:

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mert Nobre, menajerinin Beşiktaş Yönetimi ile bir görüşme yaptığını söyledi, bir kez daha masaya oturacaklarını belirtti

Daha ölmedik

Kişisel olarak futbol hayatını siyah-beyazlı kulüpte devam ettirmek düşüncesinde olduğunu belirten siyah-beyazlı futbolcu, “Fenerbahçe’ye gideceğim konusunda çıkan haberleri görünce basın mensuplarının şaka yaptıklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Beşiktaşlı futbolcuların üzerinde baskı olup olmadığı konusunda görüşü sorulan Nobre, “Üzerinde baskı hissetmek istemeyen bir futbolcu gidip küçük takımlarda oynasın. Beşiktaş’ta oynayan baskıyı her zaman kabul etmelidir. Ligin ilk yarısında tabiki hatalarımız oldu ama bunların sonucunda aptalca puanlar kaybettik. Ama ölmedik. 6 puanlık fark büyük bir fark değil” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

‘Milli Takımım Beşiktaş’tır’
Brezilya asıllı oyuncu, milli takımla ilgili sorulara ise Nobre, “Ben hakemin başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar sadece Beşiktaş’ı düşünürüm. Benim milli takımım Beşiktaş’tır” diye konuştu.
Kartal’ın diğer yabancısı Tello ise Mustafa Denizli ile birlikte sevdiği pozisyonda oynamaya başladığını belirtti, şampiyonlukta en büyük rakiplerinin Galatasaray olacağını ifade etti.

Yazarlar