Türkiye Kupası Defans alarm veriyor!

Defans alarm veriyor!

01.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’da defans sorunu baş gösterdi. Savunmanın ortasındaki başarılı ikili, Mustafa Yumlu ve Aykut Demir’in yoklukları Mandıralı’yı kara kara düşündürüyor.

Defans alarm veriyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’da stoper sıkıntısı yaşanıyor. Bordo-mavililerin savunmasındaki iki önemli ismi Mustafa Yumlu ve Aykut Demir, zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. Yumlu’nun sakatlığı, Demir’in ise hastalığı nedeniyle Avni Aker Stadı’ndaki mücadelede yer alamayacak olmasının, teknik ekibi sıkıntıya soktuğu bildirildi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerde sakatlığı süren Mustafa Yumlu ve gribal enfeksiyon geçiren Aykut Demir’in dışında, orta sahadan önemli bir isim daha forma giyemeyecek. Teknik Direktör Hami Mandıralı, sakat olan Mehmet Ekici’den de yeşil-siyahlılar karşısında yararlanamayacak. Mandıralı’nın canını en çok savunmanın ortasındaki eksikliğin sıktığı, çiçeği burnundaki hocanın bu isimlerin yokluğunda savunmayı Musa-Douglas Franco ikilisine emanet etmeyi düşündüğü belirtildi.

Yeniler kadroda

Kupa kulvarında F Grubu’nu 15 puanla lider olarak tamamlayan Karadeniz ekibinde, 20.45’te başlayacak son 16 turu maçında yeni transferler Muhammet Demir, Güray ve Akakpo’nun maç kadrosuna alınacağı ifade edildi. Akakpo’nun takımla uyum sürecini geçirmediği için forma giymesinin zor olduğuna dikkat çekilirken, Güray’ın üç gün önce transfer olduğu Akhisar’a karşı forma giyip giymeyeceği merakla bekleniyor. Ege ekibinde Trabzonspor’dan giden Soner ve Alper’in bulunması ise maçı daha da ilginç bir hale getiriyor.

Haberin Devamı

‘Mbia kesin kararlıydı’

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Stephane Mbia’nın Çin takımına transferine ilişkin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Mbia... Ayrılmakta kesin kararlıydı. TS’nin büyük bir zarara uğramasına engel olmaya çalıştık. Böylece ne Mbia zarar gördü ne de TS” ifadelerini kullandı. Başkan ayrıca, “Mali disiplin... Soner/Alper’in yıllık maliyeti yaklaşık 5,5 milyon iken, Güray yıllık maç başı dahil 2,5 milyon lira alacak” şeklinde ifadeler kullandı.

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor sınavının son çalışmasını dün akşam saatlerinde gerçekleştirdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Yazarlar