Galatasaray Denayer devre arasında G.Saray'a dönüyor!

Denayer devre arasında G.Saray'a dönüyor!

03.10.2016 - 10:28 | Son Güncellenme:

Manchester City'nin Sunderland'a kiraladığı Denayer, gönülsüz gittiği yeni ekibinde mutsuz. Sosyal medya hesaplarında Galatasaray ile ilgili anılarını sıcak tutan Belçikalı stoper, devre arasında sarı-kırmızılı takıma dönüyor...

Denayer devre arasında G.Saraya dönüyor

Galatasaray'ın stoper transferi için kadrosuna katmaya çalıştığı ancak Pep Guardiola tarafından Sunderland'e kiralık gönderilen Jason Denayer mutsuz...

Haberin Devamı

Galatasaray'a transfer olmak için transferin son günü hava alanında haber bekleyen ve transferi gerçekleşmeyince oldukça üzülen Denayer için Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, 'İngiltere'de bir aslan var' ifadesini kullanmıştı.

Nigel de Jong'un imza töreninde Denayer'i devre arasında kadrosuna katacaklarını söyleyen Nazifoğlu'nun futbolcunun menajeriyle temasta olduğu ve oyuncunun Sunderland'den ayrılmak istediğini Manchester City'ye bildirdiği aktarıldı.

Genç stoperin devre arasında Galatasaray'a kiralanması beklenirken futbolcu sosyal medya hesaplarında Galatasaray'la ilgili anılarını sıcak tutmaya devam ediyor. Pep Guardiola ile ilgili eleştiri içerikli tweetleri beğenen Belçikalı futbolcu yeni takımı Sunderland'le ilgili bir paylaşım yapmazken profil fotoğrafını da Galatasaray'dan yana kullanıyor.

Haberin Devamı

(Yenişafak)

Denayer devre arasında G.Saraya dönüyor