Beşiktaş Dentinho hazır değil, Beşiktaş transfer atağında

Dentinho hazır değil, Beşiktaş transfer atağında

30.01.2013 - 16:40 | Son Güncellenme:

Dentinho'nun fiziki açıdan hazır olmadığı belirtildi. Bu nedenle Beşiktaş Futbol Komitesi, transferin bitimine yaklaşık 48 saat kala 1 futbolcu daha kadrosuna katmak istiyor.

Dentinho hazır değil, Beşiktaş transfer atağında

Devre arası transfer döneminde Sinan Kurumuş, Gökhan Süzen ve Dentinho'yu kadrosuna katan Beşiktaş Yönetimi'nin, 1 Şubat'ta bitecek transfer dönemine kadar 1 oyuncu daha transfer etme amacında olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Dentinho'nun tam anlamıyla forvet oyuncusu olmaması, futbol komitesini forvet özellikleri taşıyan bir simi kadroya katmaya yönlendirdiği kaydedilirken, yarın transfer konusunda gelişme yaşanabileceği ifade edildi.

DENTINHO HAZIR DEĞİL
Öte yandan geçtiğimiz hafta Shakhtar Donetsk'den 1 yıllığına kiralanan Dentinho'nun fiziki açıdan hazır durumda olmadığI belirtildi. Dün Siyah Beyazlı takımın A2 takımı ile yaptığı antrenman maçında 3 gol atmasına rağmen teknik direktör Aybaba'nın Brezilyalı oyuncunun kondisyon durumundan memnun olmadığı kaydedildi. Dentinho'nun önümüzdeki günlerde takım ile birlikte yaptığı antrenmanların dışında özel bir programa tabi tutulacağı ve fiziki açıdan eksikliklerinin giderileceği öğrenildi.

Yazarlar