Futbol Derbi ne zaman?

Derbi ne zaman?

30.11.2016 - 11:47 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beşiktaş maçının saati belli oldu. Hafta sonu tüm ülkenin kilitlendiği karşılaşma olan Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçının saatinin, yayıncı kuruluş tarafında değiştirme talebini Beşiktaş olumsuz cevap verdi. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?

Derbi ne zaman

Fenerbahçe Beşiktaş maçı için nefesler tutuldu. Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş maçı için yayıncı kuruluş tarafıdan yapılan saat talebine Beşiktaş olumsuz cevap verince maç saati değişmedi. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak

Yayıncı kuruluş aynı gün İspanya La Liga'da oynanacak Barcelona - Real Madrid maçı nedeniyle derbinin saatinin değişmesini istedi. Lig TV yetkilileri Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulundu. Yayıncı kuruluş daha önce 19.00 olarak açıklanan derbinin başlama saatinin 20.00'ye çekilmesini talep etti. Fenerbahçe Kulübü yayıncı kuruluşun bu teklifini kabul ederken Beşiktaş'tan olumsuz yanıt geldi.

İşte o açıklama:

Beşiktaşımızın, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağı maçta taraftarlarımız için ayrılan biletler, bugün saat 14.00 itibariyle www.passo.com.tr internet portalından satışa sunulacaktır. Bilet fiyatı 107 TL'dir

Haberin Devamı

Yasal olmayan internet siteleri ya da kişilerden satın alınacağı düşünülen biletlerin transfer hakkı olmadığından, taraftarlarımızın mağdur olmamaları adına bu sitelerden yapılan satış ve duyurulara itibar edilmemesini rica ederiz.

Beşiktaş biletleri bugün satışa çıkıyor

Bu arada Beşiktaş'ın bu hafta karşılaşacağı Fenerbahçe maçının deplasman biletleri bugün satışa çıkıyor. 1900 bilet saat 14:00'te satışa çıkaca ve 107 TL'den satılacak. Kadıköy'e gidecek 1900 kişinin güzergahı da belli oldu.

Yazarlar