Skorer Dev eşleşmeler

Dev eşleşmeler

20.03.2010 - 00:32 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek ve yarı final kuraları, İsviçre’de çekildi.

Dev eşleşmeler

Lyon Bordeaux’la, Bayern Münih Manchester United’la, Arsenal Barcelona’yla, Inter ise CSKA Moskova ile eşleşti. Yarı finalde Bayern-ManU mücadelesi ile Lyon-Bordeaux müsabakalarının galibi mücadele edecek. Inter-CSKA Moskova ve Arsenal-Barcelona eşleşmelerinin galibi de yarı final için karşı karşıya gelecek. Çeyrek final ilk maçları 30-31 Mart’ta, rövanş ise 6-7 Nisan’da yapılacak.

Avrupa’da sona doğru
UEFA Avrupa Ligi’nde de çeyrek ve yarı final kuraları çekildi. Çeyrek finalde Fulham-Wolfsburg, Hamburg-Standard-Liege, Valencia-Atletico Madrid, Benfica da Liverpool ile mücadele edecek. Hamburg-Standard Liege ile Fulham-Wolfsburg eşleşmelerinin galibi yarı final için karşılaşacak. Valencia-Atletico Madrid ile Benfica-Liverpool mücadelelerinin galibi de yarı final için kapışacak. Çeyrek final ilk maçları 1 Nisan Perşembe günü, rövanşlar ise
8 Nisan Perşembe günü oynanak.

Mehmet Okur’un heykeli dikildi
NBA takımlarından Utah Jazz’da forma giyen milli basketbolcu Mehmet Okur’un heykeli, doğum yeri olan Yalova’da, Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’nin bahçesine yerleştirildi. NBA’de şampiyonluk yaşayan ve All Star maçında oynayan ilk Türk Basketbolcu olarak tarihe geçen Mehmet’in 3 metrelik heykeli, Yalova Belediyesi tarafından yaptırıldı.

Vince Carter Dwyane Wade’i yendi
NBA’de heyecan iki maçla devam etti. Orlando Magic deplasmanda Miami Heat’i uzatmaya giden maçta 108-102 yenerken, Vince Carter 27 sayı ile yıldızlaştı. Miami Heat’de ise Dwyane Wade 36 sayı 10 ribauntla oynasa da takımını galibiyete taşıyamadı. Günün diğer maçında Denver Nuggets, evinde New Orleans Hornets’i 93-80 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe telafi peşinde
Beko Basketbol Ligi’nde 24. hafta bugün oynanacak 3 karşılaşma ile başlayacak. Daçka yenilgisiyle liderliği kaybeden Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi’de saat 15.00’te başlayacak maçta Antalya Büyükşehir Belediysi’ni ağırlayacak. Mücadeleyi Spormax yayınlayacak.

Yazarlar