Türkiye Kupası Dev finalde ilk 11'ler belli oldu

Dev finalde ilk 11'ler belli oldu

07.05.2014 - 15:55 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray ve Eskişehirspor karşılaşıyor. Dev maç öncesinde ilk 11'ler belli oldu. Ligde oynanan son Gençlerbirliği maçında gösterdiği performansla takımının 2-0 geriden gelip 3-2 kazanmasında büyük pay sahibi olan Sabri Sarıoğlu, karşılaşmaya ilk 11'de başlayacak.

Dev finalde ilk 11ler belli oldu

Konya Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz yapacak.

ATV'den naklen yayınlanacak olan mücadeleyi isterseniz Skorer Canlı Anlatım Sayfası'nda takip edebilrisiniz.

Haberin Devamı

İşte ilk 11'ler!

Eskişehirspor: Boffin, Kamil, Akaminko, Sezgin, Tarık, Hürriyet, Lawal, Erkan, Jorquera, Özgür, Kamara.

Galatasaray: Muslera, Semih, Chedjou, Hakan, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Sabri, Sneijder, Burak.

Sarı-kırmızılı ekibin 20. finali!

1962-63 sezonundan itibaren oynanmaya başlayan Türkiye Kupası’nın en çok şampiyon olan, en çok final oynayan, en çok galibiyet alan, en çok maç yapan takımı Galatasaray, bugüne kadar toplam 19 final eşleşmesine çıktı ve 14’ünde kupayı kaldırdı.

9 yıllık hasret!

Galatasaray, son olarak 2004- 2005 sezonunda Fenerbahçe’yi 5-1 yenerek kupayı kazanmıştı. 11 Mayıs 2005 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan final maçından 5-1 galip ayrılan Galatasaray, 14. kez Türkiye Kupası’nı müzesine götürmüştü. Tarihi maçta Galatasaray’ın gollerini Franck Ribery, Necati Ateş ve Hakan Şükür (3) kaydetmişti.

Haberin Devamı

İki takım tam kadro!

Galatasaray, olası bir kutlama için finale kadrosundaki 33 oyuncuyu birden götürdü. Sarı- Kırmızılılar’da sakat ya da cezalı oyuncu yok. Eskişehir’de de tablo pozitif. Uzun süredir sakat olan Diego dışında Ertuğrul Sağlam’ın tüm öğrencileri şans bekliyor.