Skorer Diarra için Sow modeli!

Diarra için Sow modeli!

22.05.2012 - 01:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın ısrarla istediği Lassana Diarra transferini, Moussa Sow’da olduğu gibi Ferit Şahenk, Nihat Özdemir ve Ali Koç’tan gelecek maddi destek ile bitirmeye çalışacak

Diarra için Sow modeli

Fenerbahçe Kulübü, yabancı oyuncu transferinde ilk olarak ön liberoya yöneldi, rotasını Real Madrid’in yıldız oyuncusu Lassana Diarra’ya çevirdi.
Sarı - lacivertliler önceki gün yapılan kongrede görevden ayrılan başkanvekili Nihat Özdemir, asbaşkan Ali Koç ve adı başkan adayı olarak anılan Ferit Şahenk gibi güçlü patronların sponsorluğu ile ünlü yıldızı Türkiye’ye getirmek için kolları sıvadı.
Fransa Milli Takımı’nın da formasını giyen Diarra’yı orta sahaya monte ederek, Emre’nin gitmesi halinde buradaki boşluğu doldurmayı planlayan Fenerbahçe, yıllık kazancı kulüp kriterlerinin bir hayli üzerinde olan yıldız oyuncuyu öncelikle bonservisi ile almayı deneyecek.
15 milyon euro bonservis bedeli olan Diarra için öncelikle Real Madrid Kulübü ile görüşecek olan Fenerbahçe Yönetimi, ardından futbolcuyu Türkiye’ye ve Fenebahçe’ye gelmeye ikna etmeye çalışacak.

Haberin Devamı

Çetinkaya temasa geçti
Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın geçen sezon da transferini istediği bu futbolcunun maddi ve manevi şartlarında anlaşma sağlandığı taktirde, kongrede camiaya maddi destek sözü veren Nihat Özdemir ve Ali Koç ile Moussa Sow’un transferinde ciddi destek sağlayan Ferit Şahenk devreye girecek.
Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya’nın bu oyuncu ile ilişkiye geçtiği ve Fransız vatandaşı olan 27 yaşındaki Diarra’ya, Fenerbahçe’yi tanıtan bilgiler verdiği de belirlendi. Diarra bir süre önce Türkiye’ye de gelmiş ve ön incelemelerde bulunmuştu. Yıldız oyuncu Real Madrid’te geride kalan sezonda genelde yedek beklerken, Fransız Milli Takımı’nın önemli oyuncuları arasında bulunuyor.