Milli Takım Didier Deschamps: "Bugün sağlam bir tokat yedik"

Didier Deschamps: "Bugün sağlam bir tokat yedik"

09.06.2019 - 00:29 | Son Güncellenme:

Fransa teknik direktörü Didier Deschamps, EURO 2020 Elemeleri'nde Türkiye'ye 2-0 kaybettikleri maç sonrası konuştu.

Didier Deschamps: Bugün sağlam bir tokat yedik

Fransa teknik direktörü Didier Deschamps, EURO 2020 Elemeleri'nde Türkiye'ye 2-0 kaybettikleri maç sonrası konuştu.

Haberin Devamı

"Türkiye'yi sonuna kadar tebrik ediyorum"
"Türkiye 3 puanı tamamen hak etti. Biz yetersiz bir performans ortaya koyduk. Türkiye'yi sonuna kadar tebrik ediyorum. Bizim açımızdan negatif çok şey var. Karşınızda kim olursa olsun, her şeyinizi vermezseniz, bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor."

"Onlarca bahane sıralayabilirim. Taraftarın ve atmosferin böyle olduğunu maçtan önce biliyorduk. Sahaya çıkan oyuncular, taraftarlar değil. Teknik direktör olarak istediğiniz gibi bir hazırlık dönemi yaratabiliyorsunuz sezon sonunda ama bunlar bahane değil."

"Bugün sağlam bir tokat yedik"

"Türkiye neredeyse her şeyi doğru şekilde yaptı. İyi hücum ettik mi, iyi savunma yaptık mı, tartışılır. Fransa'nın bir maçı gol atmadan tamamlaması nadir rastlanan bir durumdur ama yarattığımız pozisyon sayısı çok yetersiz. Türkiye iyi savunma yaptı. Bugün sağlam bir tokat yedik."

Haberin Devamı

"Burak Yılmaz çok önemli bir performans ortaya koydu"
"Türkiye gerçekten takım halinde çok iyi bir performans ortaya koydu. Burada bir oyuncu çok önemliydi, o da Burak Yılmaz. Oyunun kurulması ve etrafındaki oyuncuların oyuna katılması anlamında çok önemli bir performans ortaya koydu."

Yazarlar