Fenerbahçe 'Diego patlama yapar'

'Diego patlama yapar'

07.06.2015 - 13:37 | Son Güncellenme:

Spalletti'yi Skorer'e yorumlayan Michele Ruotolo, "Fenerbahçe'nin başına geçerse, Diego gelecek yıl patlama yapar" dedi.

Diego patlama yapar

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında ilk sıralarda yer Luciano Spalletti'nin sarı lacivertli takıma önemli katkıları olacağı öne sürüldü. Son olarak Rusya'nın Zenit takımını çalıştıran deneyimli teknik adamın Fenerbahçe'nin başına geçmesi durumunda, bundan en büyük faydayı ise takımın Brezilyalısı Diego Ribas'ın sağlayacağı savunuldu.

Spalletti'yi yakından tanıyan Calcio News sitesinden Michele Ruotolo, Diego'nun Spalletti yönetiminde patlama yapacağını öne sürdü. Skorer'in sorularını yanıtlayan İtalyan spor yazarı, 56 yaşındaki çalıştırıcı için şunları söyledi:

"Spalletti klasik bir İtalyan değil. Takımlarına hücum futbolu oynatmayı seviyor. Muhtemelen Fenerbahçe'yi 4-2-3-1 düzeninde oynatır. Hızlı kanat oyuncularını sever. Roma'yı çalıştırdığı dönemde kadrosundaki Amantino Mancini buna iyi bir örnek. Bir de orta sahanın ortasındaki kuvvetli isimler olmazsa olmazıdır. Totti tipi futbolcular onun için önem taşır. Bu sene Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Diego için Spalleti önemli bir şans olacaktır. Patlama yapabilir. Hem orta sahadaki görev bölgesi nedeniyle... Bir de Spalletti Brezilyalı futbolcularla çalışmayı çok sever".

Haberin Devamı

'Prandelli'den başarılı olur '

"Futbolcuların hoşuna giden sempatik bir yapısı var. Oyuncuları onun hakkında hep iyi konuşur. Çok espritüel ve eğlenceli bir insandır. Disiplinden taviz vermez ama öğrencilerinin iyi bir arkadaşıdır. Büyük yıldızları iyi idare eder. Totti ve De Rossi'yle aralarında hiç bir sorun yaşanmadı. Hulk ile de ilişkileri gayet iyiydi. Hem iyi bir motivasyoncu hem de oyunu iyi okuyan bir göze sahiptir. Türkiye'de Prandelli'den daha başarılı olur".

Michele Ruotolo

Diego patlama yapar