Beşiktaş Dudu'dan sürpriz beğeni

Dudu'dan sürpriz beğeni

22.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın yeni sezon için transfer listesinde olan Brezilyalı futbolcu Dudu, Olympique Lyon maçına özel ilgi gösterdi.

Dududan sürpriz beğeni

Siyah-beyazlı takımın yeni sezon için transfer listesinde olan Brezilyalı futbolcu Dudu, Lyon maçına özel ilgi gösterdi. ESPN’de yer alan haberde, Beşiktaş-Olympique Lyon karşılaşmasını televizyonda izleyen Palmeiras’lı Dudu, Talisca’nın gollerinde de yaşadığı sevinçle ilgi çekti. Yıldız futbolcu, vatandaşının attığı her iki golde de sosyal medyaya tebrik işaretleri koydu.

Haberin Devamı

Adana alarmı

UEFA Avrupa Ligi’nde Lyon ile kıran kırana bir mücadeleden çıkan Beşiktaş yaralarını sarmaya başladı. Ligde Adanaspor ile kendi sahasında oynayacak olan siyah-beyazlılarda, Adriano ve Quaresma’nın sağlık durumları yakından takip ediliyor. Adale problemleri nedeniyle son anda Lyon maçına dahil edilen iki oyuncunun ligde dinlendirilebileceği iddia edildi.

Bugünkü antrenmanda bu oyuncuların sağlık durumlarına bakacak olan sağlık heyetiyle görüştükten sonra, kadro hazırlığına girecek olan Şenol Güneş, Marcelo ve Aboubakar’ın da oynayacak olması nedeniyle farklı bir on biri sahaya sürecek.

Öte yandan Adanaspor maçının hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta, Lyon maçında forma giyen oyuncular salonda çalıştı. İdmandaki diğer futbolcular ise ayak tenisi oynadı.