Galatasaray Dursun Özbek’in 11 ana projesi

Dursun Özbek’in 11 ana projesi

31.05.2022 - 13:23 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da 11 Haziran’da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Dursun Özbek, “500 yılı aşkın köklerimiz ve 117 yıllık şanlı tarihimizle yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Tarihimizin bu kritik seçiminde ben ve arkadaşlarım sorumluluk alarak göreve talip olduk. Ada’dan Florya’ya, bağımsız denetim şirketleri tarafından da incelenmiş ve rapora bağlanmış 11 projemizle hazırız. Tüm projelerimizi, 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 19.30’da Zorlu Gösteri Merkezi’nde siz sevgili Galatasaray Ailemize tüm detayları ile sunacağız” dedi.

Dursun Özbek’in 11 ana projesi

Galatasaray Kulübü’nde 11 Haziran'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Dursun Özbek, Galatasaray’ın mevcut borçlarını bitirmek için değil gelecek yüzyılını planlamak için adaylığını açıkladığını söyledi.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılıların fikri önderi Tevfik Fikret’in şiar olmuş; “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” sözlerinin anlam ve hayat bulmasının yolunun finansal bağımsızlıktan da geçtiğinin belirten Dursun Özbek, “Bu nedenle ben ve arkadaşlarım bu tarihi ve kritik dönemde sorumluluk alarak göreve talip olduk. Mevcut sorunları bildiğimiz gibi çözümlerimiz de hazır. Ada, Florya, Colombus, Mecidiyeköy, Riva, Kemerburgaz, Spor Salonu, Tesisleşme Reformu, Hasnun Galip, Alt Yapı Reformu, yeni araziler gibi konuları kapsayan, bağımsız denetim şirketleri tarafından da incelenmiş ve rapora bağlanmış tüm projelerimizi, 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 19.30’da Zorlu Gösteri Merkezi’nde siz sevgili Galatasaray Ailemize tüm detayları ile sunacağız” dedi.

Haberin Devamı

Düzenlenecek etkinlikte proje ve reformların sunumu, Sportif A.Ş.’de görev alacağı açıklanan Erden Tümur tarafından yapılacak.

‘Sportif başarıları da daha ileri taşıyacağız’

Asıl amaçlarının, mevcut varlıkları günün koşullarına göre en verimli şekilde değerlendirmek ve kulübün sürdürülebilir bir mali yapıya kavuşturulması olduğunu vurgulayan Özbek “Bunu yaparken şanlı tarihimizde yer alan ve bizi ilklerin takımı yapan sportif başarılarımızı tekrarlayacak ve daha da ileri taşıyacak kararları almak için adayız. Önümüzdeki yüzyılı planlamak ve artarak devam edecek başarılar için hep birlikte çalışmalıyız. Çünkü biz büyük bir aileyiz. İnanıyor ve biliyorum ki sadece ben ve çok değerli ekip arkadaşlarım değil, hep beraber el ele, bir ve bütün olarak bunları başaracağız. Dün ve bugün olduğu gibi gelecek Galatasaray’dır. Çünkü; Galatasaray gelecektir” ifadelerini kullandı.