EurocupDusan Alimpijevic'ten Beşiktaş taraftarına sitem!

Dusan Alimpijevic'ten Beşiktaş taraftarına sitem!

07.01.2026 - 09:21 | Son Güncellenme:

Bu sezona fırtına gibi başlayan ve Basketbol Süper Ligi'nde 13 maçlık galibiyet serisi yapan Beşiktaş Basketbol Takımı ilk mağlubiyetini Fenerbahçe karşısında aldı. Derbi maçının ardından BKT EuroCup’ın 13. hafta müsabakasında sahasında ratiopharm Ulm’ü farklı mağlup eden siyah beyazlılarda başantrenör Dusan Alimpijevic, karşılaşmanın ardından basın toplantısında mikrofon karşısına geçti ve taraftarına sitem etti.

Dusan Alimpijevicten Beşiktaş taraftarına sitem

BKT EuroCup’ın 13. hafta müsabakasında sahasında ratiopharm Ulm’ü farklı mağlup eden Beşiktaş'ta başantrenör Dusan Alimpijevic karşılaşmanın ardından taraftlara sitem etti.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Sırp hocanın sözleri şu şekilde:

Söylemem gereken çok önemli bir şey var. 48 saat önce Fenerbahçe‘ye karşı kapalı gişe bir maç oynadık. Bugünse salonun neredeyse yarısı boştu. Beşiktaş camiası olarak ne istediğimize karar vermemiz gerekiyor. EuroCup’ı kazanmak mı istiyoruz; yoksa bir maçı kazanmayı mı istiyoruz? Maçı kaybettik; ancak kazansak da kaybetsek de Süper Lig’de lideriz. Ancak bugün oynadığımız maç çok önemliydi. Çeyrek finale doğrudan katılmanın mücadelesini veriyoruz. Büyük maç ya da küçük maç diye bir şey yok. Bu yolda tüm maçlarda taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Önümüzdeki üç maçı deplasmanda oynayacağız. Bu açıdan bugün salonun dolu olmasını bekliyordum. Biliyorum zor, kolay değil. Ancak yalnızca bir tane Beşiktaş var.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler