Fenerbahçe Edin Dzeko'dan Fenerbahçe cevabı!

Edin Dzeko'dan Fenerbahçe cevabı!

27.05.2019 - 21:02 | Son Güncellenme:

Bosna Hersekli golcüsü Edin Dzeko, “Fenerbahçe’ye transfer olacak mısın” sorusuna, “Hayır” yanıtını verdi.

Edin Dzekodan Fenerbahçe cevabı

İtalya Serie A ekiplerinden Roma’nın dünyaca ünlü Bosna Hersekli golcüsü Edin Dzeko, yaz tatili için Muğla’ya geldi.

Haberin Devamı

İstanbul’dan havayoluyla Dalaman Havalimanı’na gelen Dzeko, ardından karayoluyla menajeri Mirsad Türkcan’ın Göcek’te demirli yatına geçti. Transferde adı Fenerbahçe’yle anılan 33 yaşındaki futbolcu havalimanında İngilizce, “Fenerbahçe’ye transfer olacak mısın” sorusuna, “Hayır” yanıtını verdi.

Dzeko, alanda Fenerbahçe atkısı açarak kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen sarı-lacivertli bir taraftarların atkı açmasına da izin vermedi. Taraftarın atkı açma girişimini eliyle iten Bosnalı yıldız, aynı taraftarla atkı açmadan fotoğraf çektirtirdi. Havalimanındaki Fenerbahçeli bir taraftar Dzeko araca binmek üzere ayrılırken yine İngilizce, “Seni seviyorum Dzeko, Fenerbahçe’ye gel” diye bağırdı. Dzeko’nun 1 Haziran’a kadar Türkcan’ın yatında Göcek ve Muğla’nın koylarını gezeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Daha öncesinde Skorer'e konuşan Boşnak golcünün temsilcisi Mirsad Türkcan, "Evet İstanbul'dayız. Yemek yiyoruz. Ancak Dzeko tatil için geldi. Buradan Dalaman'a geçecek" açıklamasını yapmıştı.

Dzeko, eşi ile birlikte 1 Hazıran'a kadar Türkiye'de tatil yapacak. Roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon tüm kulvarlarda forma giydiği 40 maçta 14 kez fileleri havalandırdı.

Dzeko, Inter'le görüşüyor
Fenerbahçe ile adı anılan Edin Dzeko için İtalya’da farklı bir gelişme yaşanıyor. Roma ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Dzeko, şu anda Inter ile görüşüyor. Inter’de teknik direktörlük görevine getirilmesi beklenen Antonio Conte’nin Bosna Hersekli golcüyle görüştüğü ve transfer teklifi yaptığı bildirildi.
Dzeko’nun da Conte ile çalışmak için Inter’e gitmek istediği ifade edildi. Ayrıca Inter’in gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde olmasından dolayı da 33 yaşındaki forvetin böyle bir karar vereceği kaydedildi. Roma ile Inter’in şu anda transfer görüşmeleri gerçekleştirdiği de belirtildi.