17.07.2025 - 15:35 | Son Güncellenme:
SPOR SERVİSİ
Fenerbahçe'den ayrılan ve Fiorentina ile sözleşme imzalayan 39 yaşındaki golcü Edin Dzeko önemli açıklamalarda bulundu.
"ÇÖPE ATILACAK BİRİ DEĞİLİM"
Sky Sport'a konuşan Dzeko yaşıyla ilgili "Yaş önemli değil, hala kenara atılacak biri değilim. 39 yaşında birinin yapması gereken ekstra bir çalışma var bunun arkasında." dedi.
"Kendimi iyi hissediyorum, çok sıkı çalışıyoruz ve bunun meyvesini daha sonra alacağız. Kulüp, takım arkadaşlarım ve benimle birlikte gelen teknik direktörle ilk temasım çok olumlu geçti. Oyuncular çok istekli ve çalışmaya hazır. Hocamız bize sahada ne görmek istediğini yavaş yavaş aktarıyor.

"Konferans Ligi mi? Bizim için çok önemli. Sonuçta bir Avrupa kupası ve mümkün olduğunca ileri gitmek istiyoruz."
"Son yıllarda yaptığı gibi, elimden gelenin en iyisini yapmak ve kulübün büyümesine yardımcı olmak için Fiorentina'dayım! Fiorentina'nın beni istediğini duyduğumda hemen 'Evet' dedim. Hedeflerimiz var ve Konferans Ligi de bunlardan biri. Bu turnuvayı önemsiyorum."

"GENÇ OYUNCULARA YARDIM ETMEK İSTİYORUM"
"39 yaşında da olsam, alçakgönüllülükle çalışmak istiyorum. Genç oyunculara da yardım etmek istiyorum. Tecrübemle bu kulübe ekstra bir şey katmalıyım."