Skorer Elano: Panathinaikos galibiyeti sonrası Kaka mesaj atarak tebrik etti

Elano: Panathinaikos galibiyeti sonrası Kaka mesaj atarak tebrik etti

02.10.2009 - 16:25 | Son Güncellenme:

'Arda ile kesinlikle aynı takım-da oynayabiliriz' diyen Elano, Panathinaikos maçı sonrası kendisine gelen mesajı anlattı

Elano: Panathinaikos galibiyeti sonrası Kaka mesaj atarak tebrik etti

Galatasaray’ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Elano Blumer, takım arkadaşı Arda Turan’la aynı anda sahada olmalarına yapılan eleştirilere katılmadığını bildirdi.

Sezon başında İngiltere Premiere Ligi ekiplerinden Manchester City’den transfer edilen Elano Blumer, Galatasaray Dergisi’nin ekim ayı sayısında yer alan röportajında, takım arkadaşı Arda Turan’ın kalitesine dikkati çekerek, "Kesinlikle Arda ile aynı takımda oynayabiliriz. Bence geleceği çok parlak ve kişisel olarak da çok sevdiğim bir arkadaşım" dedi.

Şu anda Arda ile saha içinde tam uyumu yakalayamadıklarını belirten Elano, "Sahada tam olarak birbirimizi tanımıyoruz. Saha içinde ben ondan ne bekliyorum, o benden neler bekliyor, bunlar biz beraber oynadıkça oturacaktır.

Sonuç olarak, iki kaliteli futbolcu, bir takım için şanstır. Bir maçı galip bitirme olasılığının fazlalığı anlamına gelir. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum" diye görüş belirtti.

"BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ"

Haberin Devamı

Elano Blumer, Galatasaray gibi çok önemli bir kulüpte forma giydiğini ve beklentilerin farkında olduklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün çok önemli bir tarihe sahip olduğuna vurgu yapan Brezilyalı oyuncu, "Bu seneki kadromuza bakıldığında, Galatasaray’ın çok önemli futbolculardan oluştuğunu görebilirsiniz. Kazanma isteğimizi antrenmanlarda ve maçlarda görebiliyorum. Beklentiler çok fazla, bunun farkındayız. Biz de bu beklentilere cevap vermeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Ezeli rakipleri Fenerbahçe’de forma giyen vatandaşlarıyla görüştüğünü kaydeden Elano, "Onlar benim arkadaşlarım. Nasıl Türk futbolcular arkadaşlarsa, bizler de arkadaşız" derken, Fenerbahçe derbisi için, "Maçın önemini biliyorum.

Beşiktaş maçı da önemliydi ve kazandık. Biz bütün derbi maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım ki bunu başaracağız" açıklamasını yaptı.

"PANATHINAIKOS MAÇI SONRASI KAKA MESAJ ATTI"

Haberin Devamı

Romario dışında, Brezilya’nın yakın dönemlerindeki tüm yıldız oyuncularıyla birlikte oynama fırsatı bulduğunu ve dostluğu olduğunu anlatan Elano, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Panathinaioks galibiyeti sonrası, AC Milan’dan Real Madrid’e transfer olan ünlü oyuncu Kaka Leyte’den tebrik mesajı aldığını bildirdi.

Ronaldo, Cafu, Rivaldo gibi isimlerle birlikte oynamanın kendisi için bir rüya olduğunu anlatan Elano, "Buralara gelebilmek benim için çok önemli. Mesela iyi bir maç oynuyorum, Kaka bana mesaj gönderiyor. Panathinaikos galibiyeti sonrası Kaka mesaj atarak beni tebrik etti. Bunlar beni çok mutlu ediyor.

Arkadaşlıklara çok önem veririm. Milli takımda Baptista, Dani Alves, Robinho ve Kaka çok iyi bir grubuz. Umuyorum ki burada da aynı arkadaşlık ortamını yakalayacağım" dedi.