Fenerbahçe Emenike için yeniden Rusya iddiası!

Emenike için yeniden Rusya iddiası!

20.01.2015 - 14:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike'nin Rus devlerinin takibinde olduğu iddia edildi. Bir de öneri geldi...

Emenike için yeniden Rusya iddiası

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ile sorunlar yaşadığı iddia edilen ve sezonun ilk yarısında sergilediği performansla birçok otorite tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Emmanuel Emenike için transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

İsmail Kartal'ın kısa bir süre önce özel bir görüşme gerçekleştirdiği ve özel program yaptığı Emenike'nin durumu Rusya'da yakından takip ediliyor.

Sarı-lacivertli oyuncunun Dinamo Moskova ve Lokomotiv Moskova'nın transfer listesine girdiği iddia edilirken, Nijeryalı golcü için 'Aranan kan' yorumu yapıldı.

YENİDEN RUSYA'YA MI?

Rus gazeteci Eugene Lovchev, durumu değerlendirerek Dinamo'da Kevin Kuranyi'nin sözleşmesinin biteceğini ve Emenike'nin rotasının burası olacağını söylerken, asıl adres olarak Lokomotiv'i gösterdi.

Oumar Niasse'yi kadrosunda bulunduran 'Loco'nun Emenike'yi alması durumunda büyük iş yapacağını ve bu takımda daha faydalı olacağını öne süren Lovchev, "Emenike çok yararlı olacaktır. Çünkü şu an takımın yaşadığı ciddi sıkıntıları çözecek tarzda bir forveti yok. Pavlyuchenko zaten kötü ve çok iyi bir forvet olduğunu söyleyemeyiz. N'Doye'nin ise fiyatı oldukça fahiş. Bu kadar para vermemizi gerektiren kritik özellikleri de yok. Ama Emenike ise adeta savunmayı yıkacakmış gibi oynuyor. N'Doye'dan daha güçlü bir forvet..." dedi.

Haberin Devamı

(Sporx)