Galatasaray Emre Çolak gönderildi, sıra Sabri'de mi?

Emre Çolak gönderildi, sıra Sabri'de mi?

03.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Emre Çolak’ın, Deportivo’ya ani gidişinin arkasındaki gerçek belli oldu.

Emre Çolak gönderildi, sıra Sabride mi

Cim-Bom’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Emre Çolak’ın, Deportivo’ya ani gidişinin arkasındaki gerçek belli oldu.

Haberin Devamı

Sürpriz şekilde La Liga ekiplerinden Deportivo’ya imza atan Emre Çolak’ın, Başkan Dursun Özbek’in kardeşi ve aynı zamanda Sportif AŞ üyesi Mehmet Özbek’e rağmen gittiği ortaya çıktı. Özbek’in sözleşmesi sona eren genç futbolcunun kalması için yoğun çaba sarf ettiği ama yöneticilerin işi ağırdan almasının bu ayrılıkta etkili olduğu vurgulandı.

Emre Çolak’ın kalması için menajeri Ahmet Bulut’la görüşen Mehmet Özbek’in, “Emre şu an takımda en az kazanan futbolcu. Bir iyileştirme olacak. Kalması en doğru karar olur” dediği bildirildi. Özbek’in bu isteğine rağmen idarecilerin işi ağırdan aldığı ve Emre’ye zam yapılmasına karşı çıktıkları belirlendi. Galatasaray’ın son haftalardaki toparlanışında önemli rol üstlenen Emre Çolak senelik 1.5 milyon lira ile takımda en az kazanan futbolcu durumundaydı.

Haberin Devamı

25 yaşındaki futbolcu 18’e bile giremeyen Tarık Çamdal’ın neredeyse 3’te 1’i rakamına oynarken, Koray Günter ve Sinan Gümüş gibi genç isimlerden de az kazanıyordu. Emre Çolak’ın elden kaçmasına neden olan bu yöneticilerin aynı stratejiyi yine Mehmet Özbek’in yeni sözleşme yapmayı planladığı Sabri Sarıoğlu ile ilgili olarak da izlediği bildirildi.

Yazarlar