Basketbol ‘En iyisini yapacağız’

‘En iyisini yapacağız’

15.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kariyerinde 9 Euroleague şampiyonluğu bulunan Zeljko Obradovic, Final Four öncesi iddiasını yine gösterdi, “Biz her zaman en iyilerle beraber olmak istiyoruz. Sahaya çıkıp oynayacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi

‘En iyisini yapacağız’

Fenerbahçe Beko’nun tecrübeli coachu Zeljko Obradovic, 24 yılda 13 kez final oynadığı Euroleague’de 9 şampiyonluk kazandı. Yeni bir başarı öyküsüne daha hazırlanan Sırp antrenör, Euroleague’in resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Obradovic, üst üste 5. kez Final Four bileti aldıklarına vurgu yapıp, “Bu durumla gurur duyuyoruz. Ben bu 5 yıllık süreçte çalıştığım tüm oyunculara teşekkür ederim. 5 yıl üst üste bu seviyeye ulaşmak kolay değil” dedi. Bu sezonki hedeflerinden de bahseden sarı-lacivertlilerin baş antrenörü, “Her zaman amacımız çok iyi mücadele etmek. Biz her zaman en iyilerle beraber olmak istiyoruz. Sahaya çıkıp oynayacağız, işimizi yapacağız ve elimizden gelenin en iyisiyle mücadele edeceğiz. Final Four aşamasında iki nokta önemli; motivasyon ve şartlar. Kadronuzdaki son durum ve şartlar da sizin yolunuzu belirler. Elbette takım olarak tecrübeli olmamız da önemli” ifadelerini kullandı.

Çok özel bir taraftar topluluğuna sahip olduklarını da aktaran Zeljko Obradovic, “Vitoria’da çok sayıda taraftarımız olacak bundan eminim. Taraftarımızla gurur duyuyoruz. Bunu biliyorum; biz yine taraftarımızın desteğini alacağız. Bize çok yardımcı olacak taraftarlarımız” diye konuştu.

Yazarlar