Beşiktaş En lezzetli Sosa!

En lezzetli Sosa!

23.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mario Gomez’i golle buluşturan Arjantinli futbolcu son 8 maçta 6. asistine imza attı. Aynı dönemde 4 kez de rakip fileleri sallayan Jose Sosa 8 karşılaşmanın 7’sinde skora katkı yaparak yıldızlaştı.

En lezzetli Sosa

Kartal’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa müthiş formunu Gençlerbirliği karşısında da sürdürdü. Karşılaşmanın 64. dakikasında nefis bir pasla Mario Gomez’i golle buluşturan Sosa son 8 maçta 6. asistine imza attı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın liderlik koltuğunu ezeli rakibi Fenerbahçe’den geri aldığı müsabakada galibiyete çok büyük katkı yapan tecrübeli futbolcu son 8 maçın 7’sinde skora etki etti. Bu maçların 6’sında asist yapan Sosa dört kez de kendisi rakip fileleri havalandırdı.

Kayserispor (1), Osmanlıspor (2) ve Mersin İdman Yurdu (1) maçlarında toplam 4 gole imzasını atan Jose Sosa; Kayserispor (1) Torku Konya (1), Gaziantepspor (2) ve Medipol Başakşehir (1) maçlarından sonra dün akşam Gençlerbirliği karşısında da asist üretti. Arjantinli yıldızın bu sezonki toplam asist sayısı ise 7’ye yükseldi.

Beşiktaş’ta ikinci sezonunu geçiren Jose Sosa geçen yıl 27 lig maçında forma giyerken 5 gol, 8 asist üreterek toplamda 13 kez skora katkı yapmıştı.

Yazarlar