Skorer Erdoğan'dan Hakan milli takım esprisi...

Erdoğan'dan Hakan milli takım esprisi...

16.05.2008 - 14:18 | Son Güncellenme:

Kraliçe 2. Elizabeth'in parti-sine katılan Hakan Şükür ile Başbakan Erdoğan arasında ilginç bir diyalog yaşandı

Erdoğandan Hakan milli takım esprisi...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün daveti üzerine Türkiye'ye gelen İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, kendisi için düzenlenen doğum günü partisine katıldı.

İngiltere'nin Ankara Büyükelçiliği'nde doğum günü için verilecek resepsiyona birçok önemli isim katıldı. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra, bugüne kadar davetlere katılmayan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal'ın da katıldığı görüldü.

Başbakan Erdoğan ve Baykal'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, bazı bakanlar, DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras, Galatasaray'ın kaptanı Hakan Şükür gibi isim katıldı.

Programa gelişinde Elizabeth için Gayda müziği çalındı.Kraliçe resepsiyonu gelen konuklarla tek tek ilgilendi.Kraliçe'nin Deniz Baykal ile uzun süre sohbet ettiği görüldü.Başbakan Erdoğan ve eşi de davetlilerle tek tek tokalaşarak ayak üstü sohbet etti. Kraliçe Elizabeth, elçilek bahçesinde bir fidan dikerek suladı.

ERDOĞAN'DAN HAKAN'A MİLLİ TAKIM ESPRİSİ
Resepsiyon ilginç diyaloglara da sahne oldu.Özellikle Başbakan Erdoğan ile Hakan Şükür'ün karşılaşma anı...Hakan Şükür'ün milli takıma çağrılmaması nedeniyle süren tartışmalar Başbakan Erdoğan'ın espri konusu oldu.Erdoğan, Hakan Şükür'e "Hakan milli takıma çağrılmadın sen de buraya mı geldin?" diyerek espri yaptı.

Kraliçe, Hakan ile bir süre sohbet etti ve sahada antreman yapan çocukları seyretti.Öte yandan Başbakan Erdoğan, kendisine atılan topu şut çekerek çocuklara geri gönderdi.Tekrar geri atılan top Emine Erdoğan'a geldi.Emine Erdoğan'ın "Top bana geldi" diyerek atış yapmak istemesine rağmen Başbakan Erdoğan atışı yaptı.

Kraliçenin doğum günü partisinin teması 16-20 yaşındaki gençlerin topluma kazandırılması olduğu için Kraliçe Elizabeth çocuklara top verirken, Başbakan Erdoğan da kupa verdi.

KRALİÇE TÜRKİYE'DEN AYRILDI
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ve eşi Edinburgh Dükü Prens Philip, 3 gün süren resmi ziyaretini tamamlayarak Türkiye'den

ayrıldı. Kraliçe Elizabeth ve beraberindekileri, Esenboğa Havaalanında, Devlet Bakanı Mehmet Aydın ve eşi Nihal Aydın, Ankara Valisi Kemal Önal, Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Aslan Güner, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Nick Baird, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Yiğit Alpogan ve eşiyle diğer yetkililer uğurladı. Kraliçe Elizabeth'in gidişi sırasında Esenboğa Havaalanında çok sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı dikkati çekti.

Yazarlar