Milli TakımErgin Ataman: Biz altın madalya ile döneceğiz!

Ergin Ataman: Biz altın madalya ile döneceğiz!

12.09.2025 - 22:58 | Son Güncellenme:

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Yunanistan maçından sonra konuştu.

Ergin Ataman: Biz altın madalya ile döneceğiz

EuroBasket 2025'in yarı finalinde Yunanistan karşısında 94-68 kazanan ve finale yükselen A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Hedefin değiştiğini belirten Ergin Ataman, "Bu şanlı, bu tarihi galibiyet bütün ülkemize armağan olsun. Biz buraya madalya hedefiyle gelmiştik ama durum değişti. Şu anda çok duyguluyum" dedi.

Şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayan Ergin Ataman, "1 maç daha var. Biz altın madalya ile döneceğiz. Biz şampiyon olacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Ergin Ataman galibiyeti tüm Türkiye'ye armağan ederek, "Bu şanlı galibiyet tüm ülkemize armağan olsun! Yunanistan’ı yenip finale çıkmak yetmez, burada şampiyon olacağız inşallah" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye'yi desteğe davet eden Ergin Ataman, "Bu takım hak ederek buraya geldi. İnşallah sonunu kupayla bitirecek. Biz tatmin olmuyoruz. Yunanistan'ı böyle yenmekten, finale çıkmaktan da tatmin oluyoruz. Pazar akşamı herkes ekran başına. Burada şampiyon olacağız inşallah" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

1 maç daha olduğunu vurgulayan Ergin Ataman, "Soyunma odasında maçtan önce çocuklara 'Biz buraya madalya hedefiyle geldik ama artık durum değişti. Altın madalya alıp döneceğiz.' dedim. Taraftarlara 'Acele etmeyin, 1 maç daha kazanacağız, Almanya'yı da yenip şampiyon olacağız inşallah' dedim. Bizi kalben destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 1 maç daha var" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler