22.01.2026 - 23:13 | Son Güncellenme:
Spor Servisi
Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv ile oynayacağı EuroLeague maçı için İsrail’e gitti. Burada İsrailli taraftarlar Ergin Ataman’a küfürlü tezahüratlarda bulundu.
ERGİN ATAMAN'A BÜYÜK TERBİYESİZLİK
İsrailli taraftarlar, Panathinaikos maçı öncesi karşılaşmanın oynanacağı salonun önüne gelerek hazırda beklediler. Yunan ekibinin Türk koçu Ergin Ataman’ın otobüsten inmesinin ardından İsrailli taraftarlar küfürlü tezahürata başladı.
Güvenlik görevlileri, Ergin Ataman’ı o bölgeden hızlıca uzaklaştırarak soyunma odasına götürdü.
PANATHINAIKOS AÇIKLADI
Yunan temsilcisi Panathinaikos‘un yaptığı paylaşıma göre, "300’den fazla Maccabi taraftarı, Panathinaikos kafilesini soyunma odalarının girişinin hemen dışında bekledi; başantrenör Ergin Ataman’a ve takımımızın geri kalanına hakaretler savurdu." ifadelerini kullandı.

ERGİN ATAMAN KONUŞTU
Panathinaikos koçu Ergin Ataman, yaşanılan olaydan sonra açıklama yaptı. Türk çalıştırıcı, "Şehirde gayet iyiyim ama arenaya gelince iyi hissetmiyorum. Özellikle 200'den fazla kişi beni bekleyip küfür ederken. Eğer salonda da küfür ederlerse maçı bırakacağım." ifadelerini kullandı.