TrabzonsporErtuğrul Doğan'dan sert sözler! 'Herkesin haddini bilmesini rica ediyorum'

Ertuğrul Doğan'dan sert sözler! 'Herkesin haddini bilmesini rica ediyorum'

04.04.2026 - 23:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor evinde kritik maçta Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Ertuğrul Doğan, açıklamalarda bulundu hakem performansını değerlendirdi.

Ertuğrul Doğandan sert sözler Herkesin haddini bilmesini rica ediyorum

Dev maçta Trabzonspor evinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Ertuğrul Doğan'ın sözleri şu şekilde:

Trabzonspor medyasından ricam, yarın pazar keyfimizi yapalım ama pazartesiden itibaren uçmayalım. Rakiplerin bütçeleri çok yüksek, Fatih Tekke ve ekibi çok güzel iş yapıyor. Kontrollü ve düzenli olmak zorundayız.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

HAKEM SÖZLERİ

Hakem Cihan Aydın'ın performansını beğenmedim. Açık ve net. Bu kararlara rağmen sahada başarılı olan oyuncularımı tebrik ederim. Bu sadece bir galibiyet. Biz maçlara tek tek bakıyoruz. Galatasaray maçı da 3 puan, Alanyaspor maçı da 3 puan. Bizim açımızdan bir maçtan başkası değil.

Haberin Devamı

'PROTESTOLAR OLACAKTIR'

Protestolar olacaktır. Ben Trabzonspor Kulübü başkanıyım. Defalarca istifaya davet edildim. Bir gün kalkıp tek bir yorum yapmadım. Bu işin gerçeği bu. Taraftarlarımız takımını destekleyerek ve çok seviyeli bir şekilde tepkilerini vererek gerekeni yaptılar. Bence bir haftadır konuşanlara da bir ders verdiler.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

'BU İŞİN GERÇEĞİ BU'

Kimse Trabzonspor’u yönetenlere veya taraftarlarına akıl vermeye kalkmasın. Bizim aklımız bize fazlasıyla yeter. 70-80 yaşındaki teyzelerimiz bile, bu yorumları yapan bazı yorumculardan daha fazla futbol bilgisine sahiptir. Herkesin haddini bilmesini rica ediyorum. Ben Trabzonspor Kulübü başkanıyım. Defalarca taraftarım tarafından istifaya davet edildim; bir kez kalkıp tek bir yorum yaptım mı? Taraftar bunu yapacak, bugün de bizi sevecek. Bu işin gerçeği bu. Bunu bilmeyenler burada olmayacak.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler