Futbol Eskişehirspor'da 49. yıl coşkusu

Eskişehirspor'da 49. yıl coşkusu

19.06.2014 - 15:28 | Son Güncellenme:

Eskişehirspor Kulübü, "Kurulduğu günden beri Anadolu futboluna önderlik yapmış, hegemonyalara karşı gelen ilk takım olmuş Eskişehirspor, taraftarıyla da Türkiye'de ilkleri başarmıştır" dedi.

Eskişehirsporda 49. yıl coşkusu

Eskişehirspor Kulübü'nün kuruluşunun 49. yıl dönümü - Eskişehirspor Kulübü: "Kurulduğu günden beri Anadolu futboluna önderlik yapmış, hegomonyalara karşı gelen ilk takım olmuş Eskişehirspor, taraftarıyla da Türkiye'de ilkleri başarmıştır"

Haberin Devamı

Eskişehirspor Kulübü, kuruluşunun 49. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kulübün ilk günden bugüne Anadolu futboluna önderlik yaptığını, hegomonyalara karşı gelen ilk takım olduğunu ve taraftarıyla Türkiye'de ilkleri başardığını bildirdi.

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, 19 Haziran 1965 yılında kurulan Eskişehirspor'un, yarım asra bir kala 49. kuruluş yıl dönümünü kutladığı belirtildi. Eskişehirspor camiasının da kuruluş yıl dönümünün kutlandığı açıklamada, "Kurulduğu günden beri Anadolu futboluna önderlik yapmış, hegomonyalara karşı gelen ilk takım olmuş Eskişehirspor, taraftarıyla da Türkiye'de ilkleri başarmıştır. 49. yılımıza gelmemizi sağlayan, başta kurucu üyelerimiz olmak üzere, bu süre içerisinde görev almış tüm kulüp başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, teknik kadrolarımıza, futbolcularımıza ve büyük taraftarımıza minnetlerimizi sunarız" ifadelerine yer verildi. Açıklamada, kutlamaların, taraftarların organizasyonuyla 22 Haziran Pazar günü saat 20.00'de Adalar Migros Porsuk kenarında yapılacağı da kaydedildi.

Yazarlar