Galatasaray Evinde G.Saray forması asılı

Evinde G.Saray forması asılı

08.11.2014 - 14:44 | Son Güncellenme:

Real Madrid kalecisi Iker Casillas, Gheorghe Hagi hayranı olduğunu ve Galatasarayla oynadıkları dönemde aldığı formasını evinde sakladığını söyledi

Evinde G.Saray forması asılı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın kalecisi Iker Casillas'ın, tam bir Georghe Hagi hayranı olduğu ortaya çıktı. İngiliz The Guardian gazetesine bir röportaj veren deneyimli file bekçisi, bir dönem Real Madrid forması da giyen Rumen futbolcunun en çok beğendiği futbolcular arasında yer aldığını dile getirdi.

Bir forma koleksiyoncusu olduğunu ve bazı rakiplerinin formalarını biriktirdiğini söyleyen Casillas, eflatun-beyazlıların Galatasaray ile karşılaştığı maçlarda efsane futbolcunun formasını aldığını ve evinde sakladığını söyledi, "Gheorghe Hagi, Steven Gerrard ve Matthaus gibi isimlerin formalarına sahibim" dedi. İki futbolcu, 2000'deki UEFA Süper Kupa mücadelesinin yanı sıra, Real Madrid-Galatasaray maçlarında ilerleyen yıllarda iki kez daha karşı karşıya gelmişlerdi.

Mondragon'u örnek alıyor

Kendisini 40 yaşına kadar oynayabilecek durumda hissettiğini ifade eden 33 yaşındaki Casillas, Dünya Kupası'nda yaş rekoru kıran eski Galatasaray kalecisi Faryd Mondragon ile ilgili olarak ise "Son olarak Mondragon'u gördük. 43 yaşında hala oynuyordu. Eğer kafa ve vücut olarak sağlığınız yerindeyse bunu başarabilirsiniz" diyerek görüşlerini ortaya koydu.