UEFA Avrupa Ligi Fabiano ilk kez kadroya alınmadı

Fabiano ilk kez kadroya alınmadı

04.11.2015 - 15:30 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında yarın deplasmanda Hollanda'nın Ajax takımı ile karşılaşacak Fenerbahçe, Hollanda'ya gitti. Pereira'nın UEFA Avrupa Ligi maçlarında Volkan'ın yerine kalede tercih ettiği Fabiano ilk kez kadroya alınmadı. Brezilyalı kalecinin adalesinde ağrı olduğu için İstanbul'a bırakıldığı belirtildi.

Fabiano ilk kez kadroya alınmadı

Skorer - AA

Haberin Devamı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın oynanacağı Ajax maçı için Hollanda'ya geldi.
Özel uçakla Amsterdam Schiphol Havaalanı'na inen Fenerbahçe kafilesini, Türkiye'nin Amsterdam Başkonsolosu Tolga Orkun karşıladı. Sarı-lacivertli futbolcular, aprona gelen otobüsle kamp yapacağı Amsterdam'daki otele hareket etti.
Bu arada, havaalanında toplanan çok sayıda taraftar da sarı-lacivertli oyunculara sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, uçağın inmesinden yaklaşık 1 saat önce toplandıkları havaalanının içinde Fenerbahçe ve yıldız golcü Robin van Persie lehine tezahüratta bulundu.
Teknik direktör Vitor Pereira, maç kadrosuna sakatlığı bulunan Lazar Markovic, Abdoulaye Ba ve dizinden operasyon geçiren Caner Erkin'in yanı sıra kaleci Fabiano Ribeiro'yu da almadı.

Haberin Devamı

Skorer'in edindiği bilgiye göre; UEFA Avrupa Ligi maçlarında kaleyi devamlı koruyan Brezilyalı kaleci adalesindeki ağrılar nedeniyle İstanbul'da bırakıldı.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyeleri İlhan Ekşioğlu, İsfendiyar Zülfikari, Ahmet Önder Fırat, Salih Ozan Balaban, Metin Doğan ve Barış Aydil de kafileyle Hollanda'ya gitti.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Volkan Demirel, Ertuğrul Taşkıran, Erten Ersu, Simon Kjaer, Bruno Alves, Michal Kadlec, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Raul Meireles, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Fernandao, Robin van Persie.