Galatasaray Feghouli: Slimani değil, Fener kötü!

Feghouli: Slimani değil, Fener kötü!

11.01.2019 - 13:56 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı Feghouli, performansı eleştiri konusu olan vatandaşına sahip çıktı “Fenerbahçe’nin problemi sadece Slimani ile alakalı değil. Takım olarak performanslarını artırmaları gerekir” dedi.

Feghouli: Slimani değil, Fener kötü

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, ülke basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’deki vatandaşı Islam Slimani hakkında açıklamalarda bulundu. Slimani’yi 2012’den beri Cezayir Milli Takımı’ndan tanıdığını söyleyen Feghouli, Cezayir’in Echourouk gazetesine şunları söyledi:

“Bence Fenerbahçe’nin problemi sadece Slimani ile alakalı değil. Slimani’ye daha çok odaklanmak istiyorlarsa takımın bir bütün olarak performansını yukarı çekmesi ve daha yenilikçi bir futbol oynaması lazım.

‘Aslında çok etkili bir santrfor’

Kanatları daha aktif kullanmalı, Slimani’yi oradan doğru bir şekilde beslemeleri gerekir. Slimani aslında gol yollarında etkili, çok etkili bir santrfor. Eğer uygun durumda topla buluşursa, gol atması konusunda hiçbir sıkıntı olmaz”.

Haberin Devamı

‘Burada keyfim yerinde, kalıyorum’

“Galatasaray’da keyfim yerinde. Burada beni rahatsız eden bir durum yok. Kulüple 3.5 yıllık sözleşmem var. Mutluyum, ayrılmayı düşünmüyorum. Bu kulüp sevdiğim ve saygı duyduğum bir kulüp. Kendi performansımdan da memnunum. Taraftar da benden memnun. Ayrıca başka takımlardan da teklif almadım. İlerde ne olur, onu bilmiyorum.