Skorer FENER ÇALISIYOR!

FENER ÇALISIYOR!

13.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaptan Alex, G.Saray derbisi öncesi taraftara ‘bize güvenin’ çağrısı yaptı, “Beraber saldıralım, beraber mücadele edelim, beraber nefes alalım” ifadesini kullandı Derbiye sıfır sorunla çıkmak isteyen yönetim, oyuncuların ve teknik heyetin tüm alacaklarını hesaplarına yatırdı. Galibiyet için de ekstra prim verilecek Teknik Direktör Aykut Kocaman bugün üç yıllık sözleşme uzatacak. Kocaman için Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 13.00’te imza töreni düzenlenecek

FENER ÇALISIYOR


Fenerbahçe’de hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisinin heyecanı giderek artıyor. Ezeli rakiplerine karşı Kadıköy’de son yıllarda büyük üstünlük kuran sarı-lacivertliler geleneği bozmamak için el birliğiyle zorlu doksan dakikaya hazırlanıyor.
Kulübün twitter hesabından açıklamalar yapan kaptan Alex de Souza, taraftarlarından kendilerine güvenmelerini istedi, “Tüm gücümüz ve konsantrasyonumuzla derbiye hazırlanıyoruz. Biz çok iyi ve kaliteli bir takımız. Gerekeni yapacağız. Bize güvenin” dedi.
Brezilyalı yıldız, derbide taraftarlarına çok iş düştüğünü kaydederek, “Derbide her zamanki gibi taraftarımıza da çok iş düşüyor. Her şeyden önce 90 dakikanın her saniyesinde yanımızda olsunlar. Sahaya taraftarımızla bütün olarak çıkalım, rakibin üzerine beraber saldıralım, beraber mücadele edelim yani beraber nefes alalım. Fair - Play’i unutmayalım. Herhangi bir taşkınlığa yer vermeyelim ve kesinlikle ama kesinlikle küfür etmeyelim. Hafta sonu görüşürüz” ifadelerini kullandı.
Yönetim ise derbi öncesi futbolcu ve teknik kadronun tüm alacaklarını hesaplarına yatırdı. Lider Galatasaray ile oynanacak olan karşılaşmaya sıfır sorunla çıkmak için kesenin ağzını açan Fenebahçe Yönetimi, tüm borçları ödeyerek moral motivasyonu daha da artırdı. Derbiyi sezonun en önemli maçı ilan eden yöneticiler, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da onayı ile oyuncuların dev maç öncesi dert edinecek bir sorununun kalmaması için tüm önlemleri aldı. Galatasaray maçı öncesi özel bir galibiyet primi de belirleyip bunu oyunculara açıklayacak olan Fenerbahçe Yönetimi, böylece maddi anlamda takımı rahatlatacak.

Haberin Devamı

‘Sonsuz başarılar dileriz’
Bu arada Fenerbahçe Kulübü’nün geçen hafta sözleşmesini 3 yıl uzatma kararı aldığı Teknik Direktör Aykut Kocaman da bugün imza atacak. Kocaman için bugün saat 13.00’te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 tribününde imza töreni gerçekleştirileceği bildirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Tarihimizde çok özel bir yere sahip olan, futbolculuğu ve teknik adamlığı döneminde Fenerbahçe’ye şampiyonluklar yaşatan, attığı her adımda ruhumuzu yansıtan, her Fenerbahçeli’nin geçmişimizde olduğu kadar geleceğimizde de aramızda olmasını istediği ’Aykut Hocamıza’ bundan sonraki çalışmalarında sonsuz başarılar dileriz” denildi.

MESAİYE DEVAM
Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdürdü. Bir gün izin yapan sarı-lacivertli ekip dün Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklara devam etti. Futbolcular yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda ısınma çalışmalarının ardından pas organizasyonları ve 6 minyatür kalenin bulunduğu alanda maç yaptılar. Sağ arka üst adalesinde sertleşme bulunan Yobo tesislerde tedavi olup takımdan ayrı çalışmalar yaparken, milli takımda bulunan Recep Niyaz antrenmanda yer almadı. Kaleciler, Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışırken Sezer Öztürk’ün tedavisine de devam edildi.