Skorer Fener’de geri sayım

Fener’de geri sayım

16.06.2008 - 02:42 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulübün yeni hocasını bu hafta içinde kamuoyuna duyuracağı öğrenildi. Astronomik rakamlar isteyen Lüxemburgo’da şimdilik geri adım atıldığı, rotanın Avrupa’ya çevrildiği bildirildi

Fener’de geri sayım

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Arthur Zico’dan boşalan göreve gelecek yeni isim bu hafta içinde belli olacak.
Sarı-lacivertli yöneticiler hoca arayışlarına büyük bir titizlik içinde devam ederken, gündemin ilk sırasına oturan Brezilyalı teknik adam Lüxemburgo’nun ağır şartlar öne sürmesi nedeniyle şimdilik ikinci plana atıldığı öğrenildi.
Takımdaki Brezilyalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle Lüxemburgo’yu ilk plana alan yönetimin, ünlü hocanın tazminatı ve astronomik rakamlar istemesi yüzünden frene bastığı bildirildi. Brezilyalı hocaya bir teklif sunulduğu ve bunu kabul etmesi halinde yeniden görüşmelerin başlayabileceği belirtildi.
Bu gelişmelerden sonra rotayı yeniden Avrupa’ya çeviren ve dört koldan temaslara hız veren Fenerbahçeli yöneticilerin aday isimlerle tek tek görüşmeler yaptıkları ve en uygun ismin 4-5 gün içinde kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.
Avrupa Futbol Şampiyonası’nda görev yapan birkaç teknik adamla da masaya oturan sarı-lacivertli yöneticilerin özellikle Rusya’nın başında olan Hollandalı çalıştırıcı Hiddink’i gündemlerine aldıkları ifade edildi.

Yazarlar