Süper Lig Süper Lig'de 7. haftanın perdesi açılıyor! Fenerbahçe-Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'de 7. haftanın perdesi açılıyor! Fenerbahçe-Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

01.10.2019 - 12:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe-Antalyaspor maçı ile Süper Lig'de 7. haftanın perdesi bu akşam açılıyor. Geride kalan 6 haftada 11 puan toplayan ve ligde 2. sırada yer alan Fenerbahçe, Ülker Stadyumunda Antalyaspor'u konuk edecek. Maçın başlamasına saatler kala maçın yayın bilgileri taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Fenerbahçe-Antalyaspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Süper Ligde 7. haftanın perdesi açılıyor Fenerbahçe-Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. hafta açılış maçında bu akşam Antalyaspor'u konuk ediyor. Süper Lig'de geride kalan 6 haftada topladığı 11 puan ile ikinci sırada yer alan Fenerbahçe maça mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor. Kırmızı beyazlılar ise ligde geride kalan 6 haftada 8 puan topladı ve 10. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor maçında 3 puanı 3 golle alan Antalyaspor, Fenerbahçe deplasmanına puan almak için çıkıyor. Peki Fenerbahçe-Antalyaspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

FENERBAHÇE-ANTALYASPOR MAÇI BU AKŞAM SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Antalyaspor maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Ülker Stadyumunda oynanacak olan mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Fenerbahçe Antalyaspor maçı beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında 47'nci randevu

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de 47'nci defa karşı karşıya gelecek. Geride kalan lig maçlarında sarı-lacivertliler 31, kırmızı-beyazlılar ise 7 galibiyet aldı, 8 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 7'nci haftasında Antalyaspor, bu akşam saat 20.30'da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, Fenerbahçe maçından puanla dönmeyi hedefliyor. Antalyaspor ile Fenerbahçe ligde 47'nci maçını oynayacak. Süper Lig'de geride kalan 46 maçın 31'ini Fenerbahçe, 7'sini Antalyaspor kazandı, 8 karşılaşma da berabere sona erdi. Antalyaspor'un 38 golüne, sarı-lacivertiler 84 golle karşılık verdi. Antalyaspor, Fenerbahçe ile oynadığı son dört maçta galibiyet elde edemedi. Antalyaspor, Fenerbahçe ile İstanbul'da yaptığı maçlarda rakibini 2 kez yendi.

İki takım, İstanbul'da ilk kez 1982-1983 sezonunda karşı karşıya gelirken, bu maç 1-1 sonuçlandı. Fenerbahçe, daha sonra evinde Antalyaspor ile yaptığı 23 maçtan 20'sini kazandı. Antalyaspor, Fenerbahçe'yi 2012-2013'te 3-1, 2016-2017'de 1-0'lık skorlarla yendi. İstanbul'daki lig maçlarında Fenerbahçe 55 gol attı, kalesinde 18 gol gördü. Antalyaspor, Fenerbahçe karşısında 2012-2013 sezonunda İstanbul'daki maçı 3-1, 2015-2016'da da evindeki karşılaşmayı 4-2 kazanarak rakibi karşısında en farklı galibiyetleri elde etti. İki takım arasında geçen sezonun son haftasında İstanbul'da oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

ANTALYASPOR'DA 3 EKSİK

Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki kırmızı-beyazlılar karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Akşam saatlerinde İstanbul'a hareket edecek Antalyaspor'da sakat futbolcuların maça yetişemeyecek olması teknik heyeti üzdü. Fenerbahçe maçında 3 futbolcu forma giyemeyecek. Antalyaspor'da sakatlığı geçmeyen Gustavo, Charles ile Harun Kavaklıdere, Fenerbahçe maçı kadrosunda yer almayacak. Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın hücumda Gustavo yerine Dala'ya, Charles'in yerine de Chico'ya görev vermesi bekleniyor.

 

Yazarlar