Turkish Airlines EuroleagueFenerbahçe Başantrenörü Sarunas Jasikevicius: Yeniden galibiyet yoluna girmeliyiz

Fenerbahçe Başantrenörü Sarunas Jasikevicius: Yeniden galibiyet yoluna girmeliyiz

05.11.2025 - 16:40 | Son Güncellenme:

EuroLeague'in 9. haftasında Fenerbahçe yarın Asvel ile İstanbul'da karşılaşacak. Maç öncesi ise sarı-lacivertli ekibin başantrenörü Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başantrenörü Sarunas Jasikevicius: Yeniden galibiyet yoluna girmeliyiz

EuroLeague'in 9. haftasında yarın Fransa'nın LDLC Asvel ekibini konuk edecek Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius, yeniden galibiyet yoluna girmeleri gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, başantrenör Sarunas Jasikevicius ve oyuncu Armando Bacot, maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

'YENİDEN GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK İSTİYORUZ'

Açıklamada, LDLC Asvel karşısında, geride kalan 8 maça göre daha iyi performans sergilemeleri gerektiğini dile getiren Litvanyalı çalıştırıcının, "Aldığımız mağlubiyetlerin ardından yeniden galibiyet yoluna girmeliyiz. Asvel çok atletik bir takım, ligin en iyi ribaund alan ekiplerinden biri ve fizikli oyunculara sahipler. Bu yüzden onların boyuna karşı topu iyi çevirmek ve hem bireysel hem de takım olarak gelişmek çok önemli olacak." ifadelerini kullandığı aktarıldı.

 

Takımın ABD'li oyuncusu Armando Bacot'un ise, şu görüşlerine yer verildi:

Haberin Devamı

"Çok önemli ve kazanmak zorunda olduğumuz bir mücadeleye çıkıyoruz. Taraftarlarımızla yeniden buluşacağımız için heyecanlıyız. Önceki maçlardan edindiğimiz dersleri geliştirerek sahaya yansıtmalı ve bizi yeniden ayağa kaldıracak o galibiyete ulaşmalıyız."

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler