Fenerbahçe Fenerbahçe saldırısında yeni görüntü!

Fenerbahçe saldırısında yeni görüntü!

08.04.2015 - 08:14 | Son Güncellenme:

Zanlılarından Emre A, olayın hemen ardından Fenerbahçe otobüsünün yanına giderek yaşananları cep telefonuyla kaydetti. Ancak kendi görüntüsü, bu sırada kayıtta olan FB TV kameralarına takıldı. Yapılan röportajlarda arka planda gülümserken gözüken şüpheli rahat tavırlar sergiliyor.

Fenerbahçe saldırısında yeni görüntü

Silahlı saldırının faili olarak yakalanan şahıslardan Emre A.’nın olayın hemen sonrasında Fenerbahçe otobüsünün yanında çekilmiş kamera görüntüleri ortaya çıktı. Planlanarak yapılan saldırıda gözcülük görevini üstlenen, Sarı-Lacivertli kafileyi Rize’den Sürmene’ye kadar takip edip, tüfekle ateş eden kuzeni Nihat S.’ye bilgi verdiği öne sürülen Emre A., FB TV’nin olay yerinde yaptığı çekimlerde arka planda görülüyor. Yapılan röportajlar esnasında çevrede dolaşan zanlının zaman zaman gülümsemesi ve rahat tavırlar sergilemesi dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

FACEBOOK’A YÜKLEDİ

Emre A.’nın olay sonrası sosyal medyada paylaşımlar yaptığı da belirlendi. Olaydan 15 dakika sonra Facebook’ta “Fenerbahçe otobüsüne ateş açıldı Sürmene girişinde, yol kapalı” yazdığı görüldü. Tepki gösteren arkadaşları, yorumlarla olayı kınarken, Emre A. “Şoföre yazık, gerisine acımıyorum” diye yazdı. Ayrıca olaydan yaklaşık 1 saat sonrada kendi çektiği videoyu yükleyerek “Hak etmemişti şoför, olması gereken olmadı, günahı olmayan cezayı çekti” dediği görüldü.

ANNE: OĞLUM SENİN YÜZÜNDEN İÇERİDE

Bu arada Trabzonspor Başkanı İbrahimHacıosmanoğlu, dün Trabzon EmniyetMüdürlüğü’ne gelerek bilgi alırken çıkışta şok bir tepkiyle karşılaştı. Zanlılardan Emre A.’nın annesi Hacire A.Hacıosmanoğlu’na “Oğullarım seninyüzünden içeride yatıyor. İn arabadan, al onları” diye çıkıştı. Araçtan inmeyenHacıosmanoğlu ise “Soruşturma sürüyor. Deliller değerlendiriliyor. Sabırla sonucu bekleyin” demekle yetindi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe saldırısında yeni görüntü

CANLI YAYINDA GÖRDÜM
Emre A.’ya bir arkadaşı olayın hemen ardından Facebook’tan “Emre canlı yayında gördüm seni” şeklinde bir mesaj gönderiyor. Bir başka arkadaşının olayı kınayan yorumlarına verdiği yanıtlar da dikkat çekiyor.
(Bugün)