Futbol Fenerbahçe transfer haberleri 10 Haziran 2016

Fenerbahçe transfer haberleri 10 Haziran 2016

09.06.2016 - 10:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Birçok futbolcusunu kaybeden Fenerbahçe transfer çalışmalarında ilk hedef olarak defans bölgesine takviye yapmak istiyor. Yeni sezon öncesinde güzel bir kadro oluşturmak isteyen Fenerbahçe transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri haberimizde...

Fenerbahçe transfer haberleri 10 Haziran 2016

Kötü geçen bir sezonun ardından transfer çalışmalarına hız kazandıran Fenerbahçe'de giden futbolcuların yerine yeni transfer ediecek isimler taraftarı heyecanlandırıyor. Dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı Fenerbahçe transfer listesinde yer alan o isimler kim? Fenerbahçe transfer haberleri son dakika gelişmeleri ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Mevlüt Erdinç teklif bekliyor
Milli forvet, uzun yıllar üç büyükleri peşinden koşturmuş ancak futbol hayatını Avrupa’da sürdürmeyi tercih etmişti.
Son dönemde sakatlıkların etkisiyle kariyeri düşüşe geçen Mevlüt Erdinç, şu anda Türkiye’den gelecek tekliflere açık.
Menacerler, 29 yaşındaki oyuncuyu, forvet arayışında olan Fenerbahçe’ye teklif etti.
Bonservisi, Almanya’da ligden düşen Hannover’de olan Mevlüt’ün kiralık olarak transfer edilebileceği belirtildi. (Fanatik)
Raul Meireles Alves’in izinde
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Bruno Alves, İtalya’nın Cagliari takımına transfer olmuştu.
Alves, kendisi gibi kontratı biten vatandaşı Raul Meireles’i de yeni kulübüne önerdi.
Cagliari Yönetimi’nin bu öneriye sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde tecrübeli orta saha oyuncusu ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.
Meireles’e ülkesi Portekiz’den birçok teklif gelmesine rağmen, futbol hayatını Avrupa’nın büyük liglerinden birinde sürdürmek istiyor. (Fanatik)
‘Cazibesi kalmadı’.
Slovakya Milli Takımı ile Euro 2016'da mücadele edecek olan Miroslav Stoch, "Hedefim iyi bir turnuva çıkartıp, yeni sezonda çok sevdiğim Fenerbahçe'de devam edebilmek. Bir kulübe kiralık gitme fikri bana artık hiç cazip gelmiyor" dedi. Stoch en son Bursa'da kiralıktı.. (Fotomaç)
Ve Aatıf Fenerbahçe'de..
Süper Lig 2015-2016 sezonunu Beşiktaş'ın arkasında 2. sırada bitiren Fenerbahçe transfer çalışmalarında sonuç almaya başladı. Sarı-Lacivertliler ilk transferini Süper Lig'den gerçekleştirdi ve Sivassporlu Aatif Chahechouhe'yu kadrosuna kattı. Açıklama Sivas cephesinden geldi. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Aatif Chahechouhe'nun transferi için Fenerbahçe ile anlaştık. 3 taraf da anlaştı. İşi sadece resmiyete dökmek kaldı" dedi. Forvetin her iki kanadında ve zaman zaman tda forvet arkasında forma giyebilen Fas asıllı futbolcu özellikle adam eksiltme özelliğiyde Fenerbahçe hücumlarının çok önemli bir parçası olacak gibi görünüyor.
SÜPER LİG'DE GOL KRALLIĞI YAŞAMIŞTI...
Faslı yıldız, 2013-2014 sezonunda 17 gol atarak gol krallığı yarışını zirvede tamamlamıştı. Saha içindeki yetenekleri dışında son derece iyi bir profesyonel olan Aatif Chahechouhe, antrenmanlara ilk gelen ve tesislerden son ayrılan kişi olarak bilinirdi... Faslı futbolcunun Fenerbahçe'den ne kadar para alaçcağı açıklanmadı. Ancak Fenerbahçe'nin Sivasspor'a bonservisin bir kısmını takasla ödeyeceği belirtiliyor.
GERÇEK BİR YETENEK!
Geçen sezon Galatasaray'a imzanın eşiğine kadar gelen Aatıf, takımı Sivasspor küme düşse de kimse onun yeteneklerine ve özverisine tek laf etmedi. Genel kanı, Fener'in iyi bir transfer yaptığı yönünde... (Takvim)

Yazarlar