Skorer Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

12.06.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

transfer haberleri, fenerbahçe transfer haberleri, transfer 2012, 2012 transfer haberleri, 2012 transfer, galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe, son transfer haberleri, son dakika gelişmeleri, en yeni transfer haberleri, bomba transfer haberleri, transfer dedikoduları, süperlig transfer 2012, süper lig transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, son transferler

Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye Tino Costa şoku

İspanyol basını Lille'in elini çabuk tutarak Valencia'ya Tino Cossta için teklif yaptığını yazdı.
Katalan Superdeportes gazetesinde yer alan iddiaya göre Fransız ekibi Arjantinli orta saha oyuncusu için Valencia'ya 6 milyon euro önerdi. Valencia'nın bu teklifi kabul ettiği, Tino Costa'nın da kendisine yapılan teklifi kabul etmesi durumunda Tino'nun Lille'e imza atacağı bildirildi. Tino Costa, Valencia'dan önce Fransa Ligi takımlarından Montpellier'de forma giyiyordu.

F.Bahçe'den Manchester City'nin futbolcusuna 5 milyon
İngiliz basını Fenerbahçe'nin Manchester City'den Slovak sol kanat oyuncusu Vladimir Weiss için İngiliz kulübüne 5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiğini yazdı.
Talksports adlı internet sitesinin haberine göre kiralık olarak Espanyol forması giyen Slovak yıldızın Manchester City'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Haberde Espanyol'un Weiss'ı takımda tutmak için Manchester City ile görüşme halinde olduğu yazarken, devreye Fenerbahçe'nin de girdiği ve sarı lacivertlilerin 22 yaşındaki oyuncu için İngiliz kulübüne 5 milyon Euro teklif ettiği belirtildi. Fenerbahçe'nin Weiss'ı transfer etmesi halinde vatandaşı Stoch'u elden çıkarması bekleniyor.