Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri! 21 Temmuz transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri! 21 Temmuz transfer haberleri

21.07.2017 - 09:56 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'da Şili'li sağ bek oyuncusu Mauricio Isla'nın kadroya katılmasının ardından yönetim golcü transfer için harekete geçti. Wilfred Bony, Gabigol ve Lucas Perez üçlüsünden birini kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe golcü transferini de böylelikle noktalamak istiyor. İşte 21 Temmuz Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri 21 Temmuz transfer haberleri

Fenerbahçe transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sağ bek transferinin ardından yönetim golcü transferi için nabız yoklamaya başladı. Inter'de forma şansı bulamayan Gabigol, Arsenal'de kamp kadrosuna bile dahil edilmeyen Lucas Perez ve son olarak Wifred Bony ile temaslarını sürdüren Fenerbahçe bu üç isimden biri ile masaya oturma planları yapıyor. Brezilyalı Gabigol'un Inter'de mutsuz olması ve forma şansı bulamaması transferin her an gerçekleşeibleceği şeklinde yorumlanıyor. İşte 21 Temmuz Fenerbahçe transfer haberleri...

Haberin Devamı

Defansa Bayern’li panzer.

F.Bahçe, Kjaer ya da Skrtel’den birinin gitmesi halinde alternatif planını hazırladı. İlk aday, Bayern Münih’le sözleşmesi biten Holger Badstuber.

Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar, Kameni ve İsla'yı renklerine katan, forvetini ise Gabigol'le güçlendirmeye çok yakın Fenerbahçe, kaynak yaratma adına bazı oyuncularını gözden çıkardı. En çok alıcısı olan isimler Kjaer ve Skrtel. Defansın bel kemiği bu iki isimden birinin takımdan ayrılması muhtemel görünüyor. Kanarya, böyle ihtimal karşısında gardını aldı.

Fenerbahçe transfer haberleri 21 Temmuz transfer haberleri

TAM BİR SAVUNMA LİDERİ

Savunmada ayrılık olursa, Bayern Münih'le sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Holger Badstuber için kollar sıvanacak. Geçen sezonun ikinci yarısını Schalke 04'te kiralık geçiren 28 yaşındaki henüz teklif yapılmadı. Sevilla da 1.90'lık panzerin peşinde ancak teklifi yetersiz kaldı. Daha önce Beşiktaş'ın da defalarca gündemine gelen Badstuber, hava toplarındaki etkisi, geriden oyun kurabilme vasıflarıyla tam bir defans lideri.

Haberin Devamı

AĞIR SAKATLIKLAR GEÇİRDİ

31 kez Alman Milli Takımı'nın formasını giyen Badstuber, kariyerinde ağır sakatlıklar geçirmiş bir isim. 2012'de çapraz bağları kopan, 2014'te bacak kasları yırtılan 1.90'lık kule, bu yüzden çok uzun süreler sahalardan ayrı kaldı. Bayern, sakatlıklar yaşamadan önce ilk 11'in değişmez ismi olan oyuncunun sözleşmesini uzatmadı. (Fotomaç)

Fenerbahçe Gabigol için İnter'le anlaştı!

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı yıldızı İtalya'da buldu. Sarı-Lacivertliler, Gabigol için İnter ile anlaşmaya vardı!

İtalyan basını, Sarı-Lacivertli taraftarları fazlasıyla heyecanlandıracak bir iddia ortaya attı. Daha önce de adı Fenerbahçe ile anılan Brezilyalı yıldız Gabirel Barbosa’nın Kanarya’ya gelmeye çok yakın olduğu öne sürüldü. Sky Sports’a göre Fenerbahçeli yöneticiler, İnter ile yapılan görüşmelerin ardından 20 yaşındaki yıldızın 1 yıllığına kiralanması için her konuda anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe transfer haberleri 21 Temmuz transfer haberleri

Spalletti kapıyı gösterdi

Haberde, bu transferin gerçekleşmesi için Sarı- Lacivertliler’in Gabigol’ü de ikna etmesi gerektiği kaydedildi. İnter Teknik Direktörü Luciano Spalletti, oyuncuyla yaptığı görüşmede, “Yeni sezonda şans bulman zor. Bu nedenle kiralık olarak gidip, düzenli oynaman herkes için en iyi seçenek” mesajını vermişti. Brezilyalı oyuncu ise son açıklamasında, “Kendime güveniyorum. Burada kalıp, forma için savaşmak istiyorum” demişti.

Haberin Devamı

Oynama şansı kalmadı

İnter’in Samndoria’nın golcüsü Skriniar’ı transfer etmesi, Torino’lu Belotti için de girişimlerini sürdürmesi nedeniyle Gabigol’un bu inadından vazgeçmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler de 20 yaşındaki golcüyü ikna etmek için tüm şartları zorlayacak. Neymar’ın Barcelona’ya transfer olmasının ardından yıldız futbolcunun veliahtı olarak Santos’ta parlayan Gabigol, geçtiğimiz sezonun başında 30 milyon Euro’ya (120 milyon TL) İnter’e transfer olmuştu. Ancak genç oyuncu burada bekleneni veremedi. Gabigol, 10 resmi maçta sadece 183 dakika süre alabildi ve 1 gol attı. (Fanatik)

Fenerbahçe'de flaş gelişme! Yöneticiler Lucas Perez için Londra'da

Haberin Devamı

Santrfor transferini bitirmek isteyen Fenerbahçe, listesindeki adaylar için girişimlerine devam ediyor. Sarı lacivertliler bu bağlamda listenin ilk sırasında yer alan Lucas Perez için adımlarını hızlandırdı. Yöneticiler önceki gün yıldız oyuncuyla görüşmek için Londra'ya gitti.

Fenerbahçe transfer haberleri 21 Temmuz transfer haberleri

Fenerbahçe'de santrfor transferi için sıcak saatler yaşanıyor. Sarı lacivertliler Arsenal'in İspanyol santrforu Lucas Perez'i kiralama konusundaki ısrarını sürdürüyor.

Yöneticiler önceki gün Londra'ya giderek bu transfer için temaslarda bulundu. Sarı lacivertliler bir süredir kadrosunu bir santrforlar takviye etmek için birçok aday üzerine çalışmalar yapıyordu.

Perez ise Dünya Kupası'nda oynamak için ülkesi İspanya'dan teklif bekliyordu. Beklediği teklifi alamayan Perez'in kısa süre içerisinde kararını netleştirmesi bekleniyor. (NTV Spor)

Prensip anlaşmasına varıldı! İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü: Lucas Ezequiel Viatri

Forvet arayışlarını sürdüren ve birçok isimle görüşen Fenerbahçe, aradığı ismi Arjantin'de buldu: Lucas Ezequiel Viatri

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin, son olarak Arjantin Ligi ekiplerinden Estudiantes'te forma giyen Lucas Ezequiel Viatri ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Fenerbahçe transfer haberleri 21 Temmuz transfer haberleri

Sarı lacivertlilerin, Estudiantes'teki sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu statüsünde bulunan 30 yaşındaki Arjantinli golcüye imza parası olarak 1 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

Viatri'ye yıllık ücret olarak da 1 milyon euro öneren sarı lacivertlilerin, transferi bitirmeye çok yaklaştığı, işin detaylara kaldığı kaydedildi.

30 yaşındaki golcü geçen sezon 16 lig maçında 7 gol gol 2 asistlik perrformans sergiledi. (Ajansspor)

Kocaman istedi, yönetim harekete geçti! Adım adım Fenerbahçe'ye!

Fenerbahçe transferde boş durmuyor ve girişimlerini sürdürüyor.

Fenerbahçe transfer haberleri 21 Temmuz transfer haberleri

İstanbul'a getirdiği Mauricio Isla ile sağ bek problemini çözen sarı lacivertliler şimdi de golcü transferine ağırlık verdi.

Fenerbahçe Fildişili Wilfried Bony için girişimlerde bulunuyor ve Manchester City ile görüşmelerde bulunuyor.

Bony'yi özellikle teknik direktör Aykut Kocaman'ın istediği, sarı lacivertlilerin temmuz 2019'a kadar İngiliz kulübüyle sözleşmesi olan tecrübeli golcüyü kiralama formülü üzerinde durduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Manchester City'e 1 yıl kiralama bedeli olarak 1,5 milyon euro önerdiği ve İngiliz kulübünü ikna etmeye yakın olduğu belirtildi.

Yazarlar