Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

17.01.2013 - 10:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Bienvenu'ya sürpriz talip!

Son ihtimal FIFA

Bienvenu'ya sürpriz talip!

Spor Toto Süper Lig ekibi Elazığspor ve Sivasspor'un ısrarla istediği Bienvenu'ya Fransa'dan iki yeni talip var.

Fransız RMCSPORT'un haberine göre; Fenerbahçe'de istenmeyen adam haline gelen Bienvenu'ye iki Fransız kulübü talip oldu. Lille ve Saint Etienne, Fenerbahçe ile Bienvenu'nün transferini bitirmek için temasa geçti. Oyuncunun da Fransa'ya giderek iki kulüple görüştüğü belirtildi.

Son ihtimal FIFA

Fenerbahçe, Montpellier geri adım atmazsa Belhanda’yla birlikte FIFA’ya başvuracak.

Oyuncu 3.2 milyon euroluk teklif sonrası F.Bahçe’de oynamak
istediğini hem Montpellier’e hem de sarı-lacivertlilere bildirdi.

F.Bahçe ve yılda 1 milyon euro kazanan Belhanda, olumlu yanıt
alamazsa bu tip durumlarda oyuncuyu tutan FIFA’ya gidecek.

Belhanda’nın kalan 1.5 yıllık kontratını değerlendirecek olan FIFA da F.Bahçe’nin teklifini ‘makul’ bulup transfere izin verecek…

F.Bahçe, uzun süredir peşinden koştuğu Younes Belhanda’yı kadrosuna katmak için Montpellier ile yapılan pazarlıklar sonuç vermezse FIFA kozunu oynayacak. Fas Milli Takımı ile Afrika Kupası’nda yer alan 22 yaşındaki yıldız, Fransız ekibinin Başkanı Louis Nicollin’e haber göndererek, artık Montpellier’de forma giymek istemediğini ve Türkiye’ye gitmesine izin verilmemesi halinde hakkını FIFA’da arayacağını dile getirmişti.

ELİ ÇOK KUVVETLİ
Sarı-lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman’ın ısrarla istediği yıldız futbolcu için Montpellier’e yaptığı 10 milyon euroluk teklife resmi cevap bekliyor. Belhanda kulübünün olumsuz tavrını sürdürmesi halinde FIFA’ya gitmeyi planlıyor. F.Bahçe’den aldığı 3 milyon 250 bin euroluk teklifi hayatının fırsatı olarak gören genç yıldız, 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılma isteğini dile getirecek.

Bu tür davalarda oyunculardan yana tavır alan FIFA’yı düşünürsek, Montpellier’e karşı F.Bahçe ve Belhanda cephesinin eli kuvvetli. Çünkü Belhanda’nın aldığı 1 milyon euroluk yıllık ücret ve kontratında kalan 1.5 sezon gözönünde bulundurulduğunda Kanarya’nın 10 milyon euroluk teklifi hiç de fena bir rakam değil.

10 MİLYON EURO

Ayrıca sarı-lacivertliler, Montpellier’e resmi teklif yaparak, kulübünden futbolcuyla görüşme izni aldıkları için de çok rahatlar. Bu konuda FIFA’nın F.Bahçe’ye bir yaptırımı söz konusu olamayacak. Belhanda konusuyla başını ağrıtmak istemeyen Başkan Louis Nicollin’in de bu durumda elinde fazla alternatif kalmıyor. Ya takımda kalmak istemeyen Belhanda’yı 10 milyon euro gibi kimsenin vermediği bir rakama elden çıkaracak ya da FIFA kapılarında mücadele verecek.

BELHANDA: BAŞKANA SÖYLEDİM

2013 Afrika Uluslar Kupası için Fas milli takım kadrosunda bulunan Younes Belhanda, kulüpten ayrılmak istediğini ve bunu Montpellier Başkanı Louis Nicollin’le konuştuğunu, gitmek istediğini başkana açık açık söylediğini dile getirdi. “Durumda herhangi bir değişiklik yok. F.Bahçe bana Montpellier’nin ödediğinden 3 kat daha fazla para ödeyecek. Ben onlarla anlaştım” diyen 22 yaşındaki oyuncu, basında çıkan Tottenham iddiaları hakkında ise kendisine gelen herhangi bir teklifin olmadığını söyledi.

Montpellier Başkanı Louis Nicollin ise iyi bir teklif gelmesi durumunda Younes Belhanda’yı bırakabileceğini söylerken, Belhanda’sız da ayakta kalabileceklerini dile getirerek rest çekmişti.

Haberin Devamı

YILDIRIM’I ÇILDIRTTI!

Haberin Devamı

Montpellier Başkanı Nicollin’in, Belhanda’nın bonservis bedeli konusunda Fenerbahçe’yi hedef alan sözleri Başkan Yıldırım’ı çileden çıkardı. Fenerbahçe, Fransız kulübüne yeni teklif yapmayacak

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Younes Belhanda transferinde yol ayrımına geldi. Montpellier Başkanı Louis Nicollin’in, Faslı yıldızı ısrarla isteyen sarı-lacivertli kulüp için önceki gün kullandığı uygunsuz ifadeler, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı bir hayli sinirlendirdi. Yıldırım’ın, Nicollin’in sözleri ve tutumu nedeniyle adeta küplere bindiği ifade edildi.
Sarı-lacivertli yönetim, Belhanda’nın transferi için Montpellier’den yeni bir görüşme talebinde bulunmayacak. Bonservis konusundaki pazarlıkları donduran Fenerbahçe, Louis Nicollin’den girişim bekleyecek. Fransız ekibinden de görüşme talebi gelmemesi halinde Belhanda transferi büyük olasılıkla suya düşecek.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüp, Faslı yıldızın transferinde yaşanan sorunlar nedeniyle alternatif isimleri yeniden gündemine aldı. Yönetimin, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın istekleri doğrultusunda çalışmalara başladığı vurgulandı.

Yazarlar