Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

19.01.2013 - 10:47 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fener Nicollin'in inadını kırdı

Gökhan’a kanca

Emenike yoksa Bacca var

Fener Nicollin'in inadını kırdı

Montpellier Başkanı Nicollin, "Fenerbahçe, görüşmelerde bize biraz daha yardımcı olmaya başladı. Belhanda kısa sürede içinde ayrılabilir" açıklamasını yaptı FENERLİLERE MÜJDE Fenerbahçe'ye transferi merakla beklenen Younes Belhanda'nın, Fas Milli Takımı'ndan 2 günlük imza izni almasının ardından, Montpellier Başkanı Louis Nicollin, Fransız basınına ılımlı açıklamalar yapmaya başladı. Nicollin, La Provence'de yayınlanan son demecinde "Fenerbahçe, Belhanda transferindeki görüşmelerde bize biraz daha yardımcı olmaya başladı. Younes Belhanda takımdan kısa sürede ayrılabilir" ifadelerini kullanarak, Fenerbahçelilere adeta müjde verdi.

BUGÜN MAÇA ÇIKIYOR

Haberin Devamı

Tarafların 10 milyon euro civarında bir bonservis bedelinde anlaşma sağladığı, ödemenin taksitler halinde yapılacağı öğrenildi. Belhanda'nın Afrika Kupası'nda bugün saat 21.00'de oynanacak (eurosport naklen) Angola-Fas maçının ardından imza için Türkiye'ye gelebileceği de iddialar arasında yer aldı. Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki yıldıza karşılık ödeyeceği paranın ve ödeme şeklinin transferin bittiğine yönelik resmi açıklama ile yapılması bekleniyor.

Gökhan’a kanca

Bursaspor ile oynanan kupa maçında ortaya koyduğu performans ile alkışlanan Gökhan Gönül’e Rusya’dan teklif var. Spartak Moskova Kulübü, sarı-lacivertli yönetimin resmi teklif ile kapısını çaldı. Brezilyalı Arthur Zico döneminde Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kadar yükselen kadronun en önemli oyuncularından biri olan Gökhan Gönül’ün sözleşmesinde ‘15 milyon euroyo getirirse gidebilir’ maddesi bulunuyor.

220 MAÇTA OYNADI

Altı sezonda 220 maça çıkan ve 10 golü bulunan Gökhan Gönül için 9 milyon euroluk teklif sunan Spartak Moskova yönetiminin transfer için kararlı olduğu bildirildi. Gökhan Gönül’ün menajeri aracılığıyla gelen bu teklife sıcak bakmadığı ve “Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmüyorum” dediği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi ve Aykut Kocaman da Rus kulübünün bu oyuncu ile ilgili girişimine olumlu bakmıyor.

GÖNÜLDEN BAĞLIYIM

Haberin Devamı

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın en gözde oyuncuları arasında bulunan 28 yaşındaki milli futbolcu, kariyerini Fenerbahçe forması altında noktalamak istediğini söyledi. Hocasıyla gelen transfer teklifi konusunda bir görüşme yapan Gökhan, “Ben gönülden Fenerbahçeliyim. Bu forma ile Gökhan Gönül oldum. Taraftarla güzel bir gönül bağımız var. Şu aşamada halimden memnunum. Ayrılmayı düşünmüyorum” diye konuştu.

Emenike yoksa Bacca var

F.Bahçe’nin Belçika Jupiler Pro Lig takımlarından FC Brugge’de forma giyen Kolombiyalı golcü Carlos Bacca ile ilgilendiği iddia edildi. Belçika basınına göre sarı-lacivertli takım, Emenike transferini gerçekleştiremedi ve 26 yaşındaki Bacca’yı renklerine bağlayacak.

Brugge ile 2015 yılına kadar sözleşmesi olan Bacca için kulübü 6 milyon euro bonservis bedeli istiyor. F.Bahçe’nin ise Bacca için 3.5 milyon euro artı Bienvenu’yü teklif ettiği ileri sürüldü. Bacca, ligde Brugge formasıyla ligde 17 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.