Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

02.06.2013 - 10:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Kanarya'nın panzeri Gomez

Van Gaal randevu verdi

Rüya gibi

Adebayor da listede

Kanarya'nın panzeri Gomez

Başkan Aziz Yıldırım, yepyeni bir takım yaratmak için düğmeye basarken Alper Potuk transferi ile birlikte de ilk adımı atmıştı. Ancak Yıldırım’ın hedefinde çok daha sansasyonel bir isim var: Mario Gomez...


Münih’in Götze ve Lewandowski ile anlaşmasının ardından ayrılmayı düşündüğü iddia edilen Alman oyuncu için sarı-lacivertli yönetim de nabız yoklamaya başladı. Kulübü ile 2016’ya kadar kontratı olan 28 yaşındaki golcü için çalışmalarını sürdüren F.Bahçe oyuncu için astronomik bir rakamı kasasından çıkarmaya hazırlanırken, kiralama da bir seçenek.

ÖNCE HOCAYLA ZİRVE

4 sezondur Bayern forması giyen ve bu sezon da Şampiyonlar Ligi’nde zafere uzanan Gomez’in yanı sıra F.Bahçe’nin listesinde çok sayıda ünlü isim bulunuyor.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman’ın ayrılmasının ardından yerine gelecek isimle yapılacak toplantının ardından yönetim transfere son noktayı koymak için harekete geçecek. Yıldız oyuncu transferi ile camiayı yeniden heyecanlandırmak isteyen başkan Aziz Yıldırım’ın ilk hedefi Gomez...

Van Gaal randevu verdi

Aykut Kocaman'ın istifasının ardından hızla hoca arayışlarına başlayan ve ilk etapta Ersun Yanal ve Mustafa Denizli ile görüşerek olumlu yanıt alan Fenerbahçe, şimdi de yabancı teknik adamlarla görüşme turlarına başladı. Oluşturulan listede Louis van Gaal, Bert van Marwijk, Jupp Heynckes, Joachim Löw, Felix Magath, Fabio Capello gibi dünya çapında büyük isimler var.

ÖNCELİK TRANSFER BÜTÇESİNDE

Sarı-lacivertli yönetim, kariyerleri büyük başarılarla dolu bu isimlerle direkt ya da dolaylı olarak temas kurup görüşme zemini arayacak. Hocalarda aranacak en önemli kıstas, yıllık ücretleri, ne kadar bütçe talep edecekleri, transferde hangi isimleri isteyecekleri ve şampiyonluk konusunda ne gibi garantiler verecekleri olacak. Bu kapsamda ilk görüşme Louis van Gaal ile yapılacak.

HAFTA SONUNDA AÇIKLANACAK

Van Gaal, Hollanda Milli Takımı ile kampta olduğundan İstanbul'daki görüşmeye menajerini gönderecek. Tecrübeli hocanın şartlarının öğrenileceği bu buluşmanın ardından diğer adaylarla da görüşme zemini aranacak. Sarı-lacivertliler, yabancı teknik adamlarla görüştükten sonra yönetim toplantısı yapıp, gelecek hafta sonuna kadar yeni hocasını resmen açıklayacak.

ALTIN PORTAKAL

Haberin Devamı

Louis van Gaal'in, kariyerinde kazanmadığı kupa yok. Başarıya doymayan, el attığı her takımı yücelten Portakallar'ın 61 yaşındaki çalıştırıcısı, dünyada total futbolun öncüleri arasında gösterilir. Basınla ilişkileri iyi değildir. Özellikle kendi tabiriyle "aptalca" sorularla karşılaştığında çabuk öfkelenebiliyor. Yönettiği takımlarda en çok dikkat çeken nokta; ikinci veya üçüncü sezonlarda başarılı neticelerin gelmesi. Çalıştırdığı kulüplerin çoğunda sistemini oturtması zaman alabiliyor. Yani; sabır gösterilmesi gereken bir isim.

Rüya gibi

F.Bahçe iki bombayı aynı anda patlatarak Türkiye'nin gündemini değiştirmeyi planlıyor. Aykut Kocaman'ın istifasıyla teknik direktör arayışına giren F.Bahçe'nin Real Madrid'in efsane oyuncusu Kaka'yı bitirmek üzere olduğu belirtiliyor. Kocaman'ın istifasına rağmen Aziz Yıldırım'ın "Görevde kal, tam yetkilisin" dediği idari menajer Hasan Çetinkaya, İspanyol ekibi ile pazarlık yapıyor. Yıldırım- Kocaman kapışmasının nedenlerinden biri olarak gösterilen ünlü oyuncunun F.Bahçe'ye "evet" dediği belirtiliyor.

EN AZ 4-5 YIL DAHA OYNAYACAK KADAR GÜÇLÜYÜM

Haberin Devamı

Real Madrid'de artık yedek kulübesinden çıkamayan, Mesut Özil'in yedeği olan Kaka için başkan Aziz Yıldırım, İspanyol ekibinin başkanı Florentino Perez ile İstanbul'da başbaşa bir görüşme yapmıştı. Real Madrid'in yüksek maliyeti nedeniyle göndermek istediği 30 yaşındaki orta saha oyuncusu "Yeni bir yol çizmenin zamanı geldi. Kendimi en az 4-5 yıl daha oynayacak kadar güçlü hissediyorum" şeklinde konuştu.

YILDIRIM, KULÜP İÇİNDEKİ ELEŞTİRİLERİ BİTİRECEK

Alper Potuk ile orta sahayı güçlendiren Fenerbahçe, Kaka ile forvetin arkasında oynayacak gerçek bir 10 numara alarak bu mevkideki sorunu kökünden çözecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın Kaka'dan sonra sol bek, stoper ve bir golcü alarak kulüp içindeki eleştirileri de bitirmeyi düşündüğü öğrenildi. Hedef üst üste en az 2 yıl şampiyon olarak 4. yıldızı Galatasaray'dan önce takmak. Bu nedenle Aziz Yıldırım kesenin ağzını sonuna kadar açacak.

27 karşılaşmada sadece 5 gol attı Fenerbahçe bu sezon 64 resmi karşılaşmaya çıkarak rekor kırarken Real Madrid de 61 maçla sezonu tamamladı. İspanya Ligi "La Liga"da şampiyonluğu Barcelona'ya kaptıran, Devler Ligi'ne yarı finalde veda eden Real Madrid'de Kaka 27 maçta görev yaptı. Sambacı 19'u lig, 6'sı Şampiyonlar Ligi, 2'si de Kral Kupası olmak üzere 27 maçta 5 gol attı, 1403 dakika süre oyunda kaldı.

Haberin Devamı

Adebayor da listede

F.Bahçe, Benfica'nın yıldızı Oscar Cardozo'yu kadrosuna katmanın hazırlıklarını yaparken, bir yandan da Totenham'ın tecrübeli golcüsü Emmanuel Adebayor'u takibe aldı. Geçen sezon Premier Lig'de 25 maçta yer alan Togo'lu yıldız, 5 gol ve 2 asistle oynadı. Avrupa Ligi'nde 8 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu 3 gol kaydetti. 2015 yılında sözleşmesi sona erecek olan Adebayor'un piyasa değeri 13 milyon euro.

Yazarlar