Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

03.06.2013 - 09:57 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Marwijk: Robben'i Fener'e getirebilirim

Forvete yeni aday Chicharito

Cardozo’ya 12 Arda’ya 15 milyon

Lucescu'dan Fenerbahçe açıklaması!


Serdar Taşçı imzaya kaldı


Marwijk: Robben'i Fener'e getirebilirim

Haberin Devamı

Ersun Yanal ve Mustafa Denizli ile masaya oturup olumlu yanıt alan sarı-lacivertli yönetim, yabancı hocalarla görüşme turlarına devam ediyor. Hollandalı Bert van Marwijk, eski öğrencisi Robben'i F.Bahçe'ye getirebileceğini söyleyince, bazı yöneticilerin bir numaralı tercihi oldu.

Fenerbahçe'nin geçen hafta görüşüp prensipte anlaştığı Ersun Yanal ve Mustafa Denizli sarı-lacivertli kulübün vereceği son kararı beklerken, yabancı hoca konusunda da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Dirk Kuyt'ın önerisi üzerine gündeme gelen Hollanda Milli Takımı'nın eski çalıştırıcısı Bert van Marwijk ismi biraz daha öne çıktı. Bunun nedeni ise Marwijk'in menajeri Rob Jansen'in Fenerbahçeli yöneticilerle yaptığı görüşmede, tecrübeli hocanın Robben'i sarı-lacivertli ekibe g etirebileceğini söylemesi oldu.

Haberin Devamı

MARWİJK'E HAYIR DEMEZ
Edinilen bilgiye göre menajer Jansen, "Eğer anlaşma sağlanırsa transferde her şey mümkün olabilir. F.Bahçe ve G.Saray'ın Robben'le ilgilendiğini biliyorum. Marwijk'in size 'Robben'i F.Bahçe'ye getirebilirim' diyeceğinden eminim" ifadesini kullandı. 29 yaşındaki Robben'in Bayern Münih ile yolları ayırması halinde Marwijk'in "Fenerbahçe'ye gel" teklifine "Hayır" demeyeceği belirtiliyor. 61 yaşındaki Marjiwk'in, Robben kozuna sahip olması, bazı F.Bahçeli yöneticilerin gözünde bir anda ön plana çıkmasını sağladı.

Serdar Taşçı imzaya kaldı

Gurbetçi futbolcuyu ikna eden Fenerbahçe, Stuttgart'la pazarlıklarını sürdürüyor. Alman kaynaklarda, "Serdar Taşçı İstanbul'a artık çok yaklaştı" haberleri öne çıkt

Defansını bir yabancı, bir de yerli isimle takviye edecek olan Fenerbahçe bu konuda ciddi adımlar atarken, yerli ismin favorisi olan Serdar Taşçı'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarılacivertlilerin, Stuttgart'tan kazandığının 2 katına yakın bir para olan 2 milyon 200 bin euro ila 2 milyon 500 bin euro arası bir rakam önerdiği 26 yaşındaki oyuncuyla prensipte anlaşma sağladığı ileri sürüldü. Alman kaynaklar, Fenerbahçe'nin Stuttgart ile ise görüşme halinde olduğunu, Bundesliga ekibinin 5 milyon euro'da direttiği bildirirken, "Serdar Fenerbahçe'ye çok yaklaştı" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Forvete yeni aday Chicharito

F.Bahçe, AB pasaportu olmadığı için M.United'da sıkıntılı günler geçiren Javier Hernandez Balcazar ile ilgileniyor. Lakabı 'Chicharito' olan, sadece rezerv oyuncusu olarak kalmaktan ve maçlarda son 5-10 dakikada forma giymekten yorulduğunu açıklayan Meksikalı oyuncu için United yönetimi, AB dışı yabancı hakkını kullanmak istemiyor. Bu nedenle de kulüp arıyor. Atletico'nun devrede olduğu fakat F.Bahçe'nin menajerler aracılığıyla durum değerlendirmesi yaptığı bildirildi.

Cardozo’ya 12 Arda’ya 15 milyon

Portekiz gazeteleri, yönetimin Paraguaylı’nın bonservisi için 12 milyon euroluk resmi teklifte bulunduğunu yazdı. Hocası Jorge Jesus ile kavga eden Cardozo’yu satma kararı alan Benfica “15 milyon euro verin, satalım” dedi.

TANER AYYILDIZ

F.Bahçe’de teknik direktör belli değil ama transfer tüm hızıyla sürüyor. Portekiz’den Renascença ve İspanya’dan Teinteresa gazeteleri dün F.Bahçe ile ilgili çok önemli iki bomba haberle okuyucularının karşısına çıktı.
RENASCENÇA, “F.Bahçe, Cardozo’nun durumunun farkında” başlığıyla verdiği haberde, “Türk kulübü, bir daha Benfica forması giymeyecek olan “Tacuara” (lakabı) ile yakından ilgileniyor. 15 milyon euroluk bir teklif Benfica’nın Paraguaylı futbolcuyu serbest bırakmak için yeter” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

3’TE SIFIR ÇEKMEK SONUNU GETİRDİ

PORTEKİZ basınının iddiasına göre F.Bahçe, Cardozo’ya ikinci kez talip oldu. Portekiz Kartal’ı daha önce F.Bahçe’ye “Hayır” cevabı verdi. Ancak F.Bahçe gibi üç kulvarda mücadele eden ancak lig, Avrupa ve Portekiz Kupası’nı kaybedip üçte sıfır çeken Benfica, kupa finali sonrası karıştı. Tecrübeli golcü Cardozo, kupa maçının ardından Jorge Jesus’u itip, tecrübeli teknik adama bağırıp çağırdı. Bu disiplinsizliği Benfica’daki sonu oldu.

12 MİLYON EUROYU AZ BULDULAR

JESUS ile yaşadığı kavga sonrası Benfica yönetimi Paraguaylı golcünün satılması kararını aldı. Ancak Portekiz kulübünün yönetimi, F.Bahçe’nin önerdiği 12 milyonu az buldu ve “15 milyon euro verin, satalım” karşı teklifinde bulundu. Sarı-Lacivertli kulüp, Portekiz kulübü Benfica ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

SİMEONE SATILMASINI İSTEMİYOR

PORTEKİZ’DE Cardozo pazarlığı sürerken, İspanya’dan da ilginç bir bilgi geldi. F.Bahçe yönetimi her ne kadar resmi siteden “Arda Turan ile ilgilenmiyoruz” dese de Teinteresa gazetesi, “Atletico Arda Turan için 15 milyon euroluk teklifi” reddetti başlığıyla verdiği haberde F.Bahçe’nin milli futbolcuya talip olduğunu savundu. İspanyollara göre Falcao’nun ardından Arda da Atletico’dan ayrılmak üzere. Ancak iki sezonda Atletico taraftarlarının idol futbolcularından biri olmayı başaran Arda’ya Teknik Direktör Diego Simeone, şimdilik vize vermedi.

Lucescu'dan Fenerbahçe açıklaması!

Rumen hoca, sarı-lacivertli ekibin kendisine olan ilgisi karşısında fazla açık vermedi, “Dünyada binlerce iyi teknik direktör var. Fenerbahçe en iyisini seçecektir. Ben Shaktar ile yeni bir sözleşme yaptım. Ancak tabii ki Türkiye’ye dönebilirim. Hayatta kimse geleceği bilemez” dedi.

Fenerbahçe’de tüm camia takımın başına gelecek yeni hocayı merakla beklerken, yönetimin yabancı teknik adam tercihleri arasında ilk sırada bulunan Mircea Lucescu’ya Milliyet ulaştı.

Uzun bir süredir Shakhtar Donetsk’in başında olan Rumen teknik adam telefonla yaptığımız görüşmede, Türkiye’ye olan sevgisini ve ilgisini açıkça ifade ederken, kulübü ile yeni bir sözleşme imzaladığının da altını çizdi.

Şu an tatilde bulunan Mircea Lucescu, “Fenerbahçe’ye gelecek misiniz?” sorumuz üzerine önce bir süre güldü, ardından da konuya esprili bir yaklaşım göstererek, “Dünyada binlerce iyi teknik direktör var. Bir tanesi de Katar’da (El Jaish takımını çalıştıran oğlu Razvan Lucescu’yu kastediyor). Benim dışımda da çok iyi hocalar bulunuyor. Fenerbahçe mutlaka kendisini başarıya götürecek en iyi hocayı seçecektir” ifadelerini kullandı.

Rumen hoca ardından transferi ile ilgili yaşanan gelişmeleri şöyle yorumladı;

“Açıkcası bazı soruları Fenerbahçe’ye sormalısınız. Çünkü Shakhtar ile sözleşmemi yeniledim. Profesyonelim ve her zaman yaptığım anlaşmalara saygılı davrandım. Burada çalışmak için uygun şartlarım var. Shakhtar’da çok mutluyum. Başkan ile ilişkim de çok iyi. Stadyumumuz ve taraftarımız harika. Ama şunu da hiç saklamadım, Türkiye’nin yeri benim için çok farklı. Futbola olan ilgi müthiş. Heyecan üst seviyede. Görev yaptığım süre içinde herkes ile iyi ilişkilerim var. Tabii ki tekrar Türkiye’de çalışabilirim. Çünkü hayatta kimse geleceği, yarın ne olacağını bilemez.”

Yazarlar