Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

08.06.2013 - 10:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Fener'de rota Paul Le Guen

50 milyon liraya Cardozo

Sol kanattan Ekotto geliyor

Fenerbahçe Sefa'nın peşinde!

Sow gidecek mi?

Fener'de rota Paul Le Guen

Shakhtar ile nikah tazeleyen Lucescu görüşme teklifini kabul etmedi. Löw, Capello ve Magath’ın şartları da kulübe uymayınca 2002-05’te O.Lyon’u üst üste 3 yıl şampiyon yapan Fransız hoca gündeme alındı

AYKUT Kocaman’ın istifasının üzerinden 10 gün geçerken, F.Bahçe yönetimi tecrübeli teknik adamın yerini doldurabilmek için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Yerli teknik adamlar içinde Mustafa Denizli ve Ersun Yanal’ın isimleri gündeme gelirken, sarı-lacivertliler Eskişehir’in hocası ile prensipte anlaştı. Yabancı konusunda ise dünyaca ünlü birçok isimle temasa geçildi, yönetimin ilgilendiği son isim Paul le Guen.
F.BAHÇE, Kocaman’ın istifasının kabul edilmesinin ardından önce Fabio Capello’nun kapısını çaldı. İtalyan hocanın “Hem Rusya’yı hem de F.Bahçe’yi çalıştırırım” önerisine sıcak bakılmadığı için vazgeçildi. Almanya’yı çalıştıran Joachim Löw’ün “2014 Dünya Kupası’nda sonra gelirim” sözleri de Alman teknik adamın listenin dışında kalmasına neden oldu.
HEMEN hemen her teknik adam sıkıntısı yaşandığında adı F.Bahçe ile anılan Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini 3 yıllığına uzatması nedeniyle sarı-lacivertlilerin görüşme teklifini kabul etmedi. Şu an boşta olmasına rağmen diğer bir aday olan Felix Magath’ın 3 yıllık sözleşme ve yıllık 5 milyon Euro ücret talep etmesi nedeniyle rota Le Guen’e döndü.

Haberin Devamı

LYON’U UÇURDU
Özellikle Olympique Lyon’u çalıştırdığı 2002-05 yıllarında takımı 3 yıl üst üste şampiyon yapıp, 3 kez de Fransa Süper Kupası’nı kazanma başarısı gösteren 49 yaşındaki teknik adam 2011-12 sezonundan bu yana Umman Milli Takımı’nı çalıştırıyor.
F.BAHÇE yönetimi en son 2009-2010 sezonunda Paris St. Germain’de görev yapan ve o tarihten bu yana kulüp takımı çalıştırmayan Le Guen ile temasa geçerken, Fransız çalıştırıcının Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması nedeniyle teklife sıcak baktığı ifade edildi.

Haberin Devamı

50 milyon liraya Cardozo

Benfica'ya 10 milyon Euro ödeyecek olan yönetim, Oscar Cardozo'yla 2.8 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme yapacak... Maç başları ile birlikte fatura 20 milyon Euro'yu bulacak! Hasan Çetinkaya da işi resmiyete dökmek için dün Lizbon'a gitti.

Fenerbahçe'de Oscar Cardozo heyecanı yaşanıyor!.. Sarı-Lacivertli yönetim tüm Avrupa'yı sarsacak transferde sona yaklaşırken, Portekiz basını da gelişmelere geniş yer veriyor. Dün yayınlanan Abola ve Record gazeteleri, Oscar Cardozo'nun artık Fenerbahçe'ye resmi imza atmasıın beklendiğini yazdı.

ANLAŞMALAR TAMAM GİBİ!
Yönetim transferi bitirmesi halinde Fenerbahçe'nin kasasından da adeta bir servet çıkacak. Sarı-Lacivertliler eğer bir son dakika değişikliği olmazsa, 30 yaşındaki Cardozo için Benfica'ya 10 milyon Euro ödeyecek.

ÇETİNKAYA LİZBON'A GİTTİ
Fenerbahçe'nin Paraguaylı golcü ile de yıllık 2.8 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme yapması bekleniyor. Maç başı ücretler ve bonuslarla birlikte Cardozo'ya ödenecek rakam 10 milyon Euro'yu bulacak. Böylece bu transferin toplam maliyeti 20 milyon Euro yani 50 milyon lira olacak. Öte yandan İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Benfica ve Cardozo'nun menajeriyle görüşmek için Lizbon'a gitti.

Haberin Devamı


Sol kanattan Ekotto geliyor

Savunmanın soluna adam arayan F.Bahçe'de, ibre Tottenham'lı Ekotto'ya döndü. Bonservisi 6-7 milyon Euro civarında olan Kamerunlu futbolcu için İngiliz yöneticiler fiyat kırarsa transfer gerçekleşecek. Radu ve Kadlec ise şu an için beklemeye alındı...

Şampiyonluk ünvanını Galatasaray'dan geri almak isteyen Fenerbahçe, transfer taarruzuna devam ediyor. Alper Potuk ve Bruno Alves transferlerini tamamlayan Sarı-Lacivertli yönetim, santrfor dışında savunmanın solu için de takviye yapmak istiyor. Radu ve Kadlec'i şimdilik askıya alan Fenerbahçe, Tottenham'ın Kamerunlu sol beki Assau Ekotto için girişimlerine hız kazandırdı. 2006/07 sezonundan beri Tottenham forması giyen 29 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun transfer edilmesi durumunda Sarı-Lacivertli ekip sol kanatta çok iyi 2 alternatife sahip olacak. Ekotto'dan menajeri aracılığıyla olumlu görüş alındığı, yönetimin İngiliz ekibi Tottenham ile pazarlık halinde olduğu ifade ediliyor. Ekotto'nun bonservis maliyetinin 6-7 milyon Euro civarında olduğu, Fener yönetiminin bunu daha aşağılara çekmek için uğraştıkları gelen haberler aramında. Fenerbahçe'nin bonservis bedelindeki hedefinin 5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

GEÇİRDİĞİ SAKATLIKLAR KAFA KARIŞTIRDI
Ekotto'nun tek dezavantajının dizinden 3 kez ciddi sakatlık geçirmesi ve bunların 2'sinin ameliyatla sonuçlanmış olması. Şu anda bir sakatlığı bulunmayan Kamerunlu futbolcu eğer geçirdiği sakatlıkların izlerini taşımazsa Fenerbahçe'ye önemli katkı sağlayabilecek tarzda bir oyuncu. Bu transferlerin birkaç gün içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.

YÖNETİMİN BAŞKA ALTERNATİFLERİ DE VAR!
Fenerbahçe'de savunmanın solu için tek aday Ekotto değil. Sarı-Lacivertli yönetim başka alternatifler üzerinde de duruyor. Lazio'nun Rumen futbolcusu ve aynı zamanda kaptanı olan Radu ile Bayer Leverkusen'de forma giyen Michal Kadlec'in adaylar arasında yer aldığı ifade ediliyor. Radu, UEFA Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı 2 maçta forma giymişti.

EN BÜYÜK KOZU ÇABUKLUĞU
Assau Ekotto, savunmanın solunda atletik özellikleriyle ön plana çıkan bir futbolcu. Çabukluğuyla savunmadaki takım arkadaşları rahatlatan Ekotto, Premier Lig gibi zor bir ligde 7 yıldır forma giyiyor.

Fenerbahçe Sefa'nın peşinde!

Lige iddialı bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe, Kayserispor'un genç yıldızını kadrosuna katmak üzere.

Transferin en hareketli takımı olan F.Bahçe bir bombayı daha patlatmak üzere… Sarı-lacivertliler Kayseri’nin milli yıldızı Sefa Yılmaz transferinde sona geldi. Kayseri ile yapılan oyuncu alışverişleri nedeniyle arası bir hayli iyi olan sarı-lacivertliler, genel menajer Süleyman Hurma ile görüşmelerini sürdürüyor. Sefa’nın da F.Bahçe’de oynamaya sıcak bakması nedeniyle transferin olumlu sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılırken, transferin önümüzde günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Sow gidecek mi?

İngiltere ve Fransa'dan gelen teklifleri Senegalli golcüye ileten yönetim, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Kalmak istiyorum" yanıtını alınca görüşmeleri askıya aldı

Fenerbahçe'de son günlerde takımdan ayrılacağı dedikoduları artan Moussa Sow'un yeni sezonda da kalması ağırlık kazanmaya başladı. İngiltere ve Fransa'dan cazip transfer teklifleri alan Senegalli golcü ile yönetimin bir görüşme yaptığı bildirildi. Sözleşmesinde "17 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi yer alan Sow'un, geleceğiyle iligili ilgili fikrini soran yönetime, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Burada kalmak istiyorum" yanıtını verdiği ifade edildi. 27 yaşındaki Moussa'nın Fenerbahçe ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Senegalli yıldız, bu sezon forma giydiği 54 karşılaşmada 19 gol atarken, 10 da asist gerçekleştirerek Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nda yarı finale çıkması ve Ziraat Türkiye Kupası'nı almasında büyük rol oynamıştı.

Yazarlar