Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

21.06.2013 - 08:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den dünya yıldızına rest!

Ceza alınırsa Kuyt yolcu!

Cristian'a yakın markaj

Fenerbahçe'de Lucescu sürprizi

Fenerbahçe'den dünya yıldızına rest!

Başkan Aziz Yıldırım, “Teklifimizi yaptık. Rakamı söyledik. Kabul ederlerse alırız. Yoksa yolumuza devam ederiz” dedi. Hafta sonunda UEFA sorunu biter. Sonra Ersun Yanal ile bir görüşme yapılıp, yeni teknik direktör resmen açıklanır.

F.Bahçe transferi kapattı. Önümüzdeki hafta sadece takımı kimin çalıştıracağı açıklanacak. Şimdi bunu açalım... Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle konuştum. Hepsi ağız birliği etmişçesine tek şey söyledi: “F.Bahçe için transfer dönemi bitmiştir.” Ve arkasından da bir cümle eklediler: “F.Bahçe, olursa sadece Cardozo’yu alacak...” Ancak şu anda Cardozo’nun olma ihtimali çok zayıf.

Haberin Devamı

SAVAŞAN BİR F.BAHÇE OLACAK

ÇÜNKÜ Benfica her gün rakam yükseltiyor. Hep sorun çıkartıyor. Başkan Aziz Yıldırım, “Biz teklifimizi yaptık. Rakamımızı söyledik. Kabul ederlerse alırız. Olmazsa yolumuza devam ederiz” dedi. F.Bahçe’nin bu sene daha da güçlendiğini söyleyen Başkan Yıldırım, “Gelecek sene için çok güçlü bir F.Bahçe kurduk. Sahada savaşan, mücadele eden, güzel futbol oynayan bir takım olacak” dedi.

YANAL İLE BİR KEZ KONUŞULDU

Peki hoca ne olacak? Başkan’ın ve yönetimin kafasında olmazsa olmaz iki şart var: 1-İki ön elemeyi geçip Şampiyonlar Ligi’ne kalmak. 2-Ligde şampiyon olmak. Şimdi bunu açalım.. Bu iki hedefe F.Bahçe’nin yabancı hoca ile ulaşmasında riskler var. Yabancı hocanın Türkiye’ye gelmesi, takımı tanıması zaman alacak. Oysa yerli hoca olursa işler daha kolaylaşır. Tabi bunun bir de parasal yönü var.

GÖRÜŞECEK ZAMAN YOKTU Kİ

YABANCI hocanın şartları ve rakamı yüksek olacak. Yerli hocanın ise daha az. Mustafa Denizli defteri kapandığına göre tek kişi kalıyor. O da Ersun Yanal. Çok iyi biliyorum, Yanal ile bir kez konuşuldu. Başlarında UEFA sorunu olduğu için de ikinciye zaman kalmadı. Hafta sonunda UEFA sorunu biter. Sonra Ersun Yanal ile bir görüşme yapılıp, resmen açıklanır. Unutmadan bir şey daha söyleyeyim. Yabancı hoca gelse yanında ekibini de isteyecek. Oysa Ersun Yanal alışılmış düzende çalışacak. Yani ekip değişmeyecek.

Haberin Devamı

FB’DE 14 YILDIR EKMEK YİYOR

GELELİM Semih konusuna. Bir yıllık daha anlaşması var. F.Bahçe’den 1.5 milyon euro alıyor. Oturup anlaşırsa istediği kulübe gider. Bu şu demektir... Semih, “Ben 14 senedir F.Bahçe’nin ekmeğini yiyorum. Oturup konuşuruz. Güzellikle ayrılırım” diyorsa sorun çıkmaz. Ama tersini yaparsa yani “Verin bonservisimi elime” deyip ekmeğini yediği kulübün çıkarlarını düşünmezse o zaman sorun yaşar.

KULÜBÜ TFF’YE ŞİKAYET ETTİ

Hatırlayın... 2 sene önce yönetimin sözleşmesindeki şartları uygulayıp yaptığı %10 zammı beğenmeyip kulübünü TFF’ye şikayet ettiği gibi işi yokuşa sürmek isterse sıkıntı yaşar. “F.Bahçe’den başka formayı giymem” derse de yine sorun çıkar. Ne mi olur? Yönetim açıkladı. Semih, F.Bahçe’nin 28 kişilik kadrosunda olmayacak. “Gitmem” derse de F.Bahçe’de kalır, sözleşmesindeki o parayı alır ama A takımı ile değil, PAF takımı ile idman yapar. Yani Samandıra’da değil, Dereağzı’nda çalışır. Bana yöneticilerin anlattığı böyle...

Haberin Devamı

Ceza alınırsa Kuyt yolcu!

Hollandalı yıldızın, Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'ndan "Avrupa'dan men" cezasına çarptırılması halinde bonservisini bedelsiz isteyip ayrılacağı ileri sürüldü

UEFA tarafından "Avrupa kupalarından 2 yıl men" isteğiyle disiplin kuruluna sevk edilen Fenerbahçe için bomba bir iddia ortaya atıldı. Premier Lig ve Hollanda Ligi'nden birçok talibi olan Hollandalı yıldızın, "men" kararı çıkması halinde takımdan ayrılacağı ileri sürüldü. Fenerbahçe'nin sadece 1 milyon euro karşılığında Liverpool'dan transfer ettiği Kuyt'ın, ceza çıkması durumunda bonservis bedelsiz olarak takımdan ayrılacağı kulislere bomba gibi düştü.

FEYENOORD'DAN AÇIKLAMA
Bir başka iddia ise Kuyt'ın sözleşmesinde "Fenerbahçe, Avrupa'da herhangi bir ceza alırsa bedelsiz ayrılır" maddesi bulunduğu şeklinde. Kuyt'ın Fenerbahçe'den ayrılması halinde gitmesi muhtemel kulüplerden biri eski takımı Feyenoord. Hollanda ekibinin sportif direktörü Martin van Geel, Voetbal International'e yaptığı açıklamada, "Kuyt, Fenerbahçe'yi seçtiğinde kendisine saygı duyduk. Fakat şu çok açık; bizimle onun arasında çok iyi bir ilişki var. Feyenoord'da oynayacak kadar genç değil belki ama yeter ki bizimle olmak istesin, gerisi kolay. Kısa süreli anlaşma için bonservis ödemek ise pek gerçekçi görünmüyor. Eğer rakam uygun olursa olur, Kuyt'ı transfer edebiliriz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Cristian'a yakın markaj

Şu an itibariyle 11 yabancısı bulunan Fenerbahçe'de yabancı bir golcü transferi de gündemde. Bu durumda yabancı sayısı 12'ye çıkacak. TFF'nin aldığı '6+0+4' kararı gereğince, sarı-lacivertlilerin en az 2 yabancı oyuncusunu elden çıkarması gerekiyor. Krasic, Yobo ve Stoch, gönderilmesi düşünülen isimlerin başında geliyor. Cristian da iyi bir teklif gelmesi halinde gözden çıkartılabilir. Cristian'ın, tatil için bulunduğu Sao Paulo'da eski takımı Corinthians'ın yöneticilerince yakın markaja alındığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Lucescu sürprizi

Fenerbahçe, Ersun Yanal ile anlaşmasına rağmen dün ortaya atılan bir iddia büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre sarı-lacivertli yönetim, Shakhtar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu ile sürpriz bir şekilde yeniden temasa geçti. Fenerbahçe'nin, Lucescu'dan gelecek yanıtı beklediği için Yanal'ı açıklamayı ertelediği belirtildi. Kulübüyle sözleşme yenileyen Rumen çalıştırıcının tazminatının Fenerbahçe tarafından ödenebileceği kulislerde konuşuluyor.