Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

30.07.2013 - 11:42 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fener'den çılgın Arda planı

Taraftar 'Cardozo' dedi

Fener'den çılgın Arda planı

Haberin Devamı

Başkan Aziz Yıldırım'ın, en büyük hayali Arda Turan için yeniden kolları sıvadığı ortaya çıktı. Yıldırım, Arda'nın sözleşmesinde yazan "24 milyon euro'ya serbest kalır" maddesini kullanacak.

Şampiyonluğu bu sezon da G.Saray'a kaptırmak istemeyen F.Bahçe'nin, son yılların en sansasyonel transferini gerçekleştirmek için gizli bir çalışma içinde olduğu ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin, Atletico Madrid'in Türk milli yıldızı Arda Turan için çılgın bir bütçe ayırdığı kaydedildi. Transferi bizzat isteyen ismin ise G.Saray'a büyük bir darbe indirmek isteyen başkan Yıldırım olduğu belirtildi. Peki, F.Bahçe'nin bu gizli planı nasıl ortaya çıktı? İşte iddialara göre o süreç:

AYSAL ÇOK ŞAŞIRDI!
Atletico Madrid'in 'deli' lakaplı efsane başkanı Jesus Gil'in oğlu Angel Gil ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, geçen hafta bir görüşme yaptı. Gil'den Arda Turan'ı isteyen Aysal, "Arda'yı size 12 milyon euro'ya satmıştık. Bu paranın üzerine biraz koyalım, onu geri alalım" teklifinde bulundu. Gil, belki de ilk kez "Tek yetkili ben değilim" demek yerine, "Arda için 24 milyon euro'yu ödemeyi kabul eden kulüp var. Hatta oyuncunun menajeri (Ahmet Bulut) ile de görüşmeler yapıldığını duyuyorum" sözlerini söyledi. Çok şaşıran Aysal, görüşmeden umutsuz bir şekilde ayrıldı.

Haberin Devamı

DİREKT HESABA YATIRACAK
Arda için görüşmeleri F.Bahçe adına menajer Ahmet Bulut'la daha önce iş yapan yabancı bir menajerin gerçekleştirdiği iddialar arasında. F.Bahçe'nin özellikle Atletico'nun eşbaşkanı Cerezo ile temas halinde olduğu vurgulandı. Aziz Yıldırım'ın, Şampiyonlar Ligi'ne kalınması ve UEFA'dan ceza çıkmaması durumunda Arda için 24 milyon euro'yu Atletico'nun hesabına yatıracağı ve yıldız oyuncunun bonservisini alacağı dedikodular arasında yer aldı.

Taraftar 'Cardozo' dedi

Sarı-lacivertli yetkililerin açıklamalarına göre, Fenerbahçe Cardozo ya da Emenike'den birini kesin olarak renklerine katacak. Heyecanlı bekleyiş sürerken, Fenerli taraftarlara "Cardozo'yu mu yoksa Emenike'yi mi istersiniz?" diye soruldu. SuperFB.com'da yapılan ankette taraftarların yüzde 67.92'si (17.144 kişi) tercihini Cardozo'dan yana kullanırken, yüzde 32.08'lik kısım (8.083 kişi) ise Emenike'yi Fenerbahçe formasının içinde görmeyi tercih etti.

Haberin Devamı

BONSERViSE ZÜLFiKARi KATKISI
Öte yandan Cardozo ya da Emenike transferine başkan Yıldırım'ın yanı sıra Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir ve F.Bahçeli bir yöneticinin kaynak oluşturacağı belirtilmişti. Ancak Kiğılı ve Koç'un herhangi bir yardımının olmayacağı, yönetici İsfendiyar Zülfikari'nin bonservis bedeline katkı yapacağı bildirildi.

Yazarlar