Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

31.07.2013 - 10:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Transfer trafiği sürüyor!

Holmen Rize'ye kiralık veriliyor

Transfer trafiği sürüyor!

ArtıkF.Bahçe’nin Emmanuel Emenike ve Oscar Cardozo’dan birini alacağını yazmak, haber değeri taşımıyor. Bunu sarı-lacivertli yönetim de resmi ağızdan defalarca açıkladı. Peki transfer hangi aşamada? Neden sezon başlamasına bu kadar az kalmışken birinde karar kılınmıyor? İşin olumlu tarafından bakarsak, Allah herkese ‘Cardozo veya Emenike’den birini seçme’ şansı versin! Fakat sezonun başlamak üzere olması ise bu kararın daha hızlı alınması gerektiğini gösteriyor. Bilindiği gibi daha önce transferler zamanında yapılmadığı için Avrupa’da Young Boys ve PAOK, Türkiye’de ise G.Saray Süper Kupa sıkıntıları yaşandı. Ve bu yüzden transferin bir an önce bitmesini bekliyor camia.

Şimdi size işin ne durumda olduğunu anlatalım. Cardozo ve kulübü Benfica tamam, artık onlar F.Bahçe’den haber bekliyor. Peki sarı-lacivertli kulüp neden Portekizliler’e geri dönüş yapmıyor. Onun sebebi ise şu an transfer trafiğinin içine Moskova’nın da girmiş olması.

Tıpkı Benfica’nın ilk başta yaptığı gibi 15 milyon euroda direten Spartak’ın indirim yapması için bekleniyor. Tabii Portekizliler de bu yüzden beklemede. Benfica’nın kabul ettiği 12+3 milyon euroluk teklif Emenike için de geçerli. Eğer Ruslar bu paraya ‘tamam’ derlerse tercih Nijeryalı forvet olacak çünkü Ersun Yanal’ın ilk tercihi o.

TELEFONLAR SUSMUYOR

Haberin Devamı

Yani anlayacağınız şu an inanılmaz bir trafik yaşanıyor. Yetkililer bir Portekiz’e bir Moskova’ya gidiyor, faks geçiyor veya telefonla görüşüyor. En doğru kararı verebilmek adına kulüpte müthiş bir çalışma var şu an.

Cardozo’nun menajeri cinnet arifesinde

CARDOZO’NUN MENAJERİ CİNNET ARİFESİNDE

Yönetim ile transfer sürecini götüren Oscar Cardozo’nun menajeri Pedro Aldave, İstanbul’u terk etmek üzere. Kulüple uzun uğraşlar sonrası anlaşma sağlayan ve Cardozo’ya ‘Hadi gel’ telefonu açmak için günlerdir bekleyen ünlü menajer, F.Bahçe’nin kendisini bekletmesine çok sinirlendi.

F.Bahçe’ye belirli bir süre veren Aldave, eğer net karar çıkmazsa, İstanbul’u terkederek Cardozo’nun F.Bahçe’yle yaptığı anlaşmayı da iptal edecek.

EMENİKE GELMEYECEK GİBİ KONUŞTU

Haberin Devamı

Emmanuel Emenike, kulübü S.Moskova’nın resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. “Gollerimin üst üste gelmesinden dolayı çok mutluyum. Bu sezon temel hedeflerimden biri fazla sayıda gol atmak. Tanrıya ve takım arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde her anlamda fit duruma eriştim, sakatlığı atlattım. Bu sezon ligi çok iyi bir yerde bitirebiliriz” ifadelerini kullanan Nijeryalı, bu sezonu kulübünde tamamlayacak gibi konuştu.

Emenike, Spartak Moskova’daki ilk sezonunda 13 gol kaydetti. Sakatlık sonrası ise çıktığı 2 maçta 2 gol attı 26 yaşındaki oyuncu.

Holmen Rize'ye kiralık veriliyor

F.Bahçe'nin yeni transferi Holmen, Çaykur Rize'ye kiralanıyor. İsveç'te yayın yapan footballskanalen, yabancı sınırlamasının 6+0+4 olarak belirlenmesiyle, Emenike ya da Cardozo'nun transferi halinde Samuel Holmen'in Çaykur Rize'ye gönderileceğini ileri sürdü.

Yazarlar