Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

06.08.2013 - 12:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Holmen: Bir yere gitmiyorum

İşte Emenike'nin açıklanacağı saat: 23:45

Krema Cardozo

Haberin Devamı

Holmen: Bir yere gitmiyorum

Yabancı kontenjanını azaltmak için gönderilmesi düşünülen Samuel Holmen, F.Bahçeli yöneticilerle yaptığı görüşmede son sözünü söyledi

Sarı-lacivertli yönetimin Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda transfer ettiği Samuel Holmen'in adı, TFF'nin yabancıda 6+0+4'ü tescillemesinin ardından "yolcu" listesinde geçmişti. 11'inci yabancı olarak kadroya dahil edilen İsveçli futbolcuya lisans da çıkartılamamış, bu yüzden Salzburg maçları için UEFA'ya verilen Avrupa listesine eklenememişti. Durumdan rahatsız olan Holmen, önceki gün Fenerbahçeli yöneticilerle bir görüşme yaparken, "Bana transferimde garantiler verilmişti. Bu yüzden Fenerbahçe'yi seçtim. Hiçbir yere gitmem" dedi. Bu görüşmenin ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın da görüşünün alındığı ve Holmen konusunda alınan kararın gözden geçirileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

İşte Emenike'nin açıklanacağı saat: 23:45

Sarı-lacivertlilerin, Salzburg maçının hemen ardından KAP'a bir açıklamada bulunarak yeni santrforunu açıklayacağı iddia edildi. Bu isim büyük ihtimalle Emmanuel Emenike olacak

Beklenen an nihayet geldi çattı! Fenerbahçe'de aylardır gündemden düşmeyen yabancı santrfor transferi nihayet açıklığa kavuşacak. Sarı-lacivertlilerin, Redbull Salzburg maçının hemen ardından saat 23.45 gibi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklamada bulunarak yeni santrforu açıklayacağı iddia edildi.

YILLIK 2.7 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin yeni santrforunun ise çok büyük bir ihtimalle Emenike olacağı vurgulandı. Kanarya'nın 10 milyon euro'ya Spartak Moskova'ya gönderdiği Nijeryalı yıldız için Rus kulübüne 12 milyon euro bonservis ödeyeceği ifade edilirken, 4 yıllık sözleşme yapılması beklenen futbolcuya ise yıllık 2.7 milyon euro ödeneceği belirtildi.

KİĞILI İTİRAF ETTİ
Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, yaptığı açıklamayla başkan Aziz Yıldırım'ın gizli Emenike planını ortaya çıkardı. Sarılacivertli yönetici, "Golcü transferini Salzburg maçı sonrası yapacağız" dedi. Fenerbahçeli taraftarlar, şimdi dört gözle bugün saat 23.45'i beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Krema Cardozo

Emenike'yi açıklaması beklenen Fenerbahçe'nin Cardozo'dan da vazgeçmediği, bu transferi de gerçekleştirmek için uygun zamanı kolladığı vurgulandı. Emenike'ye yer açmak için Stoch ve Krasic'i göndereceği belirtilen Kanarya'nın, bir yabancıyı daha gönderebilmesi halinde Paraguaylı yıldızı da kadrosuna katacağı iddia ediliyor. Transfer döneminin son günlerine doğru, bu oyuncunun bonservisinin iyice düşeceğini de hesaba katan sarı-lacivertli yönetimin, uygun şartların oluşması halinde 'krema' olarak bu transferi de gerçekleştireceği bildirildi.

BENFICA'YI TAMAMEN BİTİRDİM
Oscar Cardozo ise, kadro dışı bırakıldığı Benfica'yı tamamen kafasından sildiğini açıkladı. A Bola gazetesine konuşan Paraguaylı yıldız, "Benfica taraftarlarına bana bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür ederim ama artık burada devam etmem çok zor. Kafam Benfica'dan çok uzakta ve yeniden motive olamam" ifadelerini kullandı. Portekiz basınında F.Bahçe ile Benfica arasında görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, oyuncunun Benfica tarihindeki yeri de detaylı bir şekilde anlatıldı. Öte yandan Portekiz Futbolcular Birliği, Cardozo'yu idmanlara almayan Benfica'ya protesto yazısı çekti.